Craciun Constantin Postat Mai 11, 2015 Partajează Postat Mai 11, 2015 As dori un pret pentru cablajele de aici va roghttp://www.pocketmagic.net/electric-fence-20kv/ Link spre comentariu
msdesigner Postat Mai 12, 2015 Autor Partajează Postat Mai 12, 2015 In regula. Cu siguranta veti gasi un coleg de forum ce va poate ajuta intr-un timp relativ scurt in vederea finalizarii proiectului ( cu plantare si testare ) in timp util. Va astept pentru realizarea altor pcb-uri, insa va rog sa luati in calcul undeva la 10 zile calendaristice, din momentul platii acestuia pana la data expedierii, ce are loc EXCLUSIV prin Posta Romana , cu Confirmare de Primire. De asemenea va rog sa tineti cont de cerintele prezentate pe e-mail. Va multumesc pentru intelegere, Mihai As dori un pret pentru cablajele de aici va roghttp://www.pocketmagic.net/electric-fence-20kv/ Link spre comentariu
msdesigner Postat Mai 14, 2015 Autor Partajează Postat Mai 14, 2015 (editat) Circuit (cablaj) imprimat simplu placat cu STANARE si SILKSCREEN ( negru ) STANARE + SILKSCREEN + GAURIRE = GRATUIT Mai jos gasiti layer-ul: BOTTOM (cu trasee STANATE) STANAREA, imbunatateste cu peste 50 % timpul de lipire a componentelor si confera o protectie antioxidanta a acestora. De asemenea calitatea lipiturilor poate fi substantial imbunatatita) Editat Mai 14, 2015 de msdesigner Link spre comentariu
msdesigner Postat Mai 16, 2015 Autor Partajează Postat Mai 16, 2015 Cablaje-imprimate cu SILKSCREEN (masca componente) = GRATUIT Mai jos gasiti layer-ul: TOP ( aferent inscriptionarii componentelor), al pcb-ului postat deasupra. Link spre comentariu
msdesigner Postat Mai 18, 2015 Autor Partajează Postat Mai 18, 2015 Circuite-imprimate, STANATE, suport FR4 STANARE = gratuit Dimensiunea pcb-ului de mai jos este de 220x90. DECUPAREA pe contur se realizeaza GRATUIT. Link spre comentariu
msdesigner Postat Mai 21, 2015 Autor Partajează Postat Mai 21, 2015 Cablaje_imprimate_ieftine, DUBLU PLACAT, suport FR4 STANARE + SILKSCREEN = GRATUIT Mai jos gasiti layer-ul : TOP In vederea sincronizarii cat mai exacte, pentru DUBLU PLACAT, realizarea trebuie efectuata din fisiere .brd ( Eagle ) Link spre comentariu
Iliescu Mihai Postat Mai 22, 2015 Partajează Postat Mai 22, 2015 Ti-am trimis mesaj, urmeaza sa iti dau si cablajul sa imi faci o evaluare. Link spre comentariu
msdesigner Postat Mai 23, 2015 Autor Partajează Postat Mai 23, 2015 (editat) Va rog trimiteti fisierul in DipTRACE, pe adresa mea de e-mail. Intrucat circuitul imprimat ce il aveti de realizat este DUBLU PLACAT, si avand in vedere dimensiunea mica a acestuia fisierul editabil este necesar in vederea sincronizarii cat mai bune a layere-lor (sincronizarea vias-urilor). Va solicit sa comunicam EXCLUSIV pe e-mail. Multumesc pentru intelegere. Numai bine, Mihai Ti-am trimis mesaj, urmeaza sa iti dau si cablajul sa imi faci o evaluare. Editat Mai 23, 2015 de msdesigner Link spre comentariu
msdesigner Postat Mai 25, 2015 Autor Partajează Postat Mai 25, 2015 Cablaje_imprimate_ieftine, DUBLU PLACAT, suport FR4 STANARE + SILKSCREEN = GRATUIT Mai jos gasiti layer-ul : BOTTOM ( al pcb-ului postat mai sus ) In vederea sincronizarii cat mai exacte, pentru DUBLU PLACAT, realizarea trebuie efectuata din fisiere .brd ( Eagle ) Link spre comentariu
sandocan75 Postat Mai 26, 2015 Partajează Postat Mai 26, 2015 buna dimineata , va rog sa faceti o cotatie de pret pt realizarea a doua cablaje. fisierele le gasiti in casuta postala electronica. multe multumiri. Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Mai 27, 2015 Partajează Postat Mai 27, 2015 (editat) Va rog o cotatie de pret pentru acest cablaj, cu stanare, gaurire si silk gratuit, fara plan de masa, pe simplu placat din sticlotextolit. Cotele sunt 220/120mm. Editat Mai 27, 2015 de Eugen Chirila Link spre comentariu
msdesigner Postat Mai 29, 2015 Autor Partajează Postat Mai 29, 2015 Cablaje_imprimate_ieftine, suport FR4 STANARE + SILKSCREEN = GRATUIT Mai jos gasiti layer-ul TOP ( aferent SILKSCREEN-ului ) Link spre comentariu
Vizitator YO9FDX Postat Mai 31, 2015 Partajează Postat Mai 31, 2015 V-am trimis pe email fisierele cu circuitele de care am nevoie pentru un proiect personal. Ma intereseaza in special circuitul pentru sursa reglabila. Vazind circuitele realizate de dumneavoastra. am apreciat realizarea lor , iar acest lucru m-a determinat sa va fac si eu o comanda. Astept un email de la dumneavoastra dupa data de 5 iunie. Cu respect YO9FDX, Romica. Link spre comentariu
Vizitator Laurentiu Dumitras Postat Iunie 3, 2015 Partajează Postat Iunie 3, 2015 Buna ziua! Un pret pentru placa din link-ul de mai jos? (dublu fata cu treceri) Multumesc https://drive.google.com/file/d/0B85wkQ4X4m1wYzVEN0VjdFpyZ1k/view?usp=sharing Link spre comentariu
msdesigner Postat Iunie 3, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2015 (editat) Precizari referitoare la circuitele imprimate DUBLU PLACAT. (in special) 1. NU se realizeaza TRECERI intre staturi ( acestea fiind executate in mod clasic, de catre solicitant ) 2. PCB-urile cu PLANE DE MASA ( pe ambele fete ) sau o fata la simplu placat, au un cost de realizare exponential, in functie de suprafata planului de masa. 3. Cea mai buna sincronizarea layer-elor ( > 99,5 % ) , este obtinuta NUMAI din fisiere .brd ( realizate in Eagle ) 4. STANAREA este GRATUITA , NUMAI daca NU exista plan de masa pe fiecare layer. Multumesc pentru intelegere, Mihai Buna ziua! Un pret pentru placa din link-ul de mai jos? (dublu fata cu treceri) Multumesc https://drive.google.com/file/d/0B85wkQ4X4m1wYzVEN0VjdFpyZ1k/view?usp=sharing Editat Iunie 3, 2015 de msdesigner Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum