Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CIRCUITE IMPRIMATE ( PCB) incepand cu 150 RON/dm2

Postări Recomandate

Retrimiteti cererea la : [email protected]

Va prezint detalii pe e-mail.

Salut.

Am un circuit imprimat in format svg, crezi ca poti sa mi-l faci?

In mod normal el se face la CNC.

Iti dau linkul la fisier si daca poti sa-l faci te rog sa ma anunti.

Multumesc!

http://cnc.maket-city.ru/index.php/cnc/gen7tm

Ma intereseaza circuitul mare, de la controler, cele 4 mici le am facute deja.

Multumesc si astept un raspuns daca se poate face.

Link spre comentariu
Vizitator electronistbucuresti

m-am speriat cand am vazut cat de scump poate sa fiesau poate ca nu am inteles eu bine ???Ar trebui sa dau 15 ron pentru un patratel de 10Cm x 10Cm ??? adica 1 decimetru patrat sau cum ii spuneti Dvs "dm2"Dar daca placa mea este lata de 30Cm si lunga de 50Cm cati bani trebuie sa dau ???sau nu am inteles eu bine !???

Link spre comentariu

Stimate domn,

Daca aveti nelamuriri va pot raspunde pe o adresa de e-mail.

Cred totusi ca ati facut o confuzie ........100 cm2 ( 10 cm x 10 cm ) = 1 dm2..........nu este chiar un " patratel "

Daca aveti referinte asupra tehnologiilor de realizare a pcb-urilor ( aspect semiprofesional , la nivel de realizare " home-made " , veti realiza singur ca v-ati grabit in a face afirmatii neintemeiate.

Daca doriti sa-mi demostrati ca se poate mai ieftin astept pe e-mail o oferta de pret pt 10 cm x 10 cm cu gauriire + stanare si cel putin 5 poze cu pcb-uri ( ca si prezentare ).......... daca este mai ieftin / CALITATE EXECUTIE , cu siguranta , eu sunt cel ce voi apela la dvs. pt. diverse proiecte.

user-ul dvs de pe acest forum este " electronistbucuresti ".

As dori sa vad cateva realizari personale de pcb-uri.

Daca doriti putem continua discutia la : [email protected]

Numai bine.

m-am speriat cand am vazut cat de scump poate sa fie

sau poate ca nu am inteles eu bine ???

Ar trebui sa dau 15 ron pentru un patratel de 10Cm x 10Cm ??? adica 1 decimetru patrat sau cum ii spuneti Dvs "dm2"

Dar daca placa mea este lata de 30Cm si lunga de 50Cm cati bani trebuie sa dau ???

sau nu am inteles eu bine !???

Link spre comentariu
Vizitator electronistbucuresti

va cer scuze doream sa ma lamuresc ce inseamna "dm2" ? multumesc.Daca as avea nevoie tot la Dvs as apela. De si teoretic stiu cum se fabrica si cele pe care le fabricati Dvs, Eu am facut pana acum doar pictand cu mana dupa o schema copiata cu indigo. Nu vreau sa va fac concurenta. doream sa imi traduceti in milimetri patrati ce inseamna "dm2" O zi frumoasa si spor la treaba.

Link spre comentariu

OK ! .....trimiteti un e-mail la : [email protected]....chiar " gol " ......pentru a avea o referinta referitor la o viitoare cerere a dvs. Realizez pcb-uri exclusiv in weekend deoarece este numai un hobby !

Numai bine.

va cer scuze doream sa ma lamuresc ce inseamna "dm2" ? multumesc.

Daca as avea nevoie tot la Dvs as apela. De si teoretic stiu cum se fabrica si cele pe care le fabricati Dvs, Eu am facut pana acum doar pictand cu mana dupa o schema copiata cu indigo. Nu vreau sa va fac concurenta. doream sa imi traduceti in milimetri patrati ce inseamna "dm2" O zi frumoasa si spor la treaba.

Link spre comentariu
Vizitator prutus

Dumnezeule...imi cer scuze!!! Am postat in alta parte incercand sa raspund cuiva.Rog moderatorii sa stearga interventiile mele stupide de aici.Cred ca eram beat cand am scris...

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Cablaj imprimat , dublu placat , FR4 ( sticlo ) , TRANSVERTER 1296 Mhz

Layerul din spate este neatins ( ecranare )

Calitatea executiei este excelenta tinand cont ca, PCB-ul este realizat dintr-un document foarte vechi , din fisier jpeg , scanat gri , la rezolutie de 200 dpi.

Pcb-ul tocmai realizat si detalii tehnice puteti vedea accesand link-ul de mai jos:

http://www.radioamator.ro/mp/read.php?m=5174&a=3

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări