Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Conexiune pb134005

Vizitator bogdanioanliviu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ronyku

4

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

La bornele A1 si A2 conectezi 5V contactele 11 si 14 serie pe alimentarea becului

Multumesc pentru raspuns. Vreau sa fiu sigur ca am inteles corect. La A1 plus sau minus si la A2 invers fata de A1 corect? Conteaza + sau - sau nu adica + A1 de exemplu?intrebarea e cum leg cele doua fire de la bec de 220 si la o priza in acelasi timp? Si daca conteaza cum se leaga firele la 11 si 14.Multumesc
Link spre comentariu

nu conteaza unde pui plusul A1 sau A2ar fi bine de precizat de unde vin acei 5Vcun este generata comanda releuluida mai multa detalii

Multumesc pentru raspuns. 5V vin de la un arduino. Comanda va fi generata prin programul incarcat pe arduino.Problema ca releul meu are doar 4 pini lipseste pinul din mijloc care e pe partea de 220v in schema atasata, chiar daca nu exista se conecteaza la fel?Multumesc pentru raspunsuri la intrebari sigur putin stupide, dar no asta e cind esti incepator ca eu.Multumesc frumos.
Link spre comentariu

mai pune o dioda in derivatie pe bobina releului

Multumesc frumos pentru ajutor. O ultima intrebare. Pe circuit apare un intrerupator pe partea de 220v, acel intrerupator e in interiorul releului corect? Multumesc
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări