bercioiu Postat Ianuarie 6, 2013 Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 Da, probabil ca la maxim, merge "la rosu"... Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 6, 2013 Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 Dvs. nu ati citit toata discutia, altfel ati fi siut ca Dl. care a deschis-o era nemultumit de imposibilitatea obtinerii puterii maxime dupa inlocuirea triacului, deci daca cu cel original putea functiona la putere maxima, nu ajunge la "rosu". Link spre comentariu
bercioiu Postat Ianuarie 6, 2013 Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 Daca nu puneam ghilimelele, se putea intelege ca se inroseste, dar punand ghilimele am sugerat faptul ca aparatul nu are nicio limitare termica. Topicul l-am citit de la inceput pentru ca ma chinui si eu sa repar niste variatoare de lumina, de data asta folosite la lumina...Numai bine! Link spre comentariu
Vizitator townkat Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Majoritatea prajitoarelor de paine realizeaza controlul cu releu de timp.puteti detalia va rog ?as face un variator cu pachete de sinusoide in care triacul se comanda la trecerile prin zerola fel, va rog sa detaliati, chiar daca ma gandesc ca triacul ar putea avea aceiasi problema cu supraincalzireea, asta daca nu cumva disipa mult mai putin in acest regim(daca mai sugerati idei va rog sa luati in calcul printre altele sa fie reglabil, si sa functioneze in mediu fierbinte pe care il creeaza acest aparat) Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Asa arata schema releului de timp al unui prajitor prelevata de Dl. em2006.Alimentarea acestui montaj se realiza printr-o priza a rezistentei de incalzire.Dar regulatorul original tot in interior in zona fierbinte era montat?Unde era montat?O poza? Link spre comentariu
Vizitator townkat Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 incadrat cu rosu se pot vedea cele doua gauri de prindere ale regulatorului original cu bimetal (regulatorul era amplasat pe partea opusa a tablei)(insa variatorul 'facut' de mine a fost pus undeva in maner, la marginea carcasei, mult ferit dar totusi insuficient de rece) Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 De ce nu adaptezi un termostat de fier de calcat? E mult mai reglabil decat ce doresti acolo. Nici pretul nu cred ca e foarte mare. Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 regulatorului original cu bimetal Pai daca cel original era cu bimetal era normal sa fie acolo pentru a putea prelua temperatura, la montajul realizat de Dvs. nu aveti posibilitatea conditionarii in functie de temperatura.Nu imi dau seama ce va deranja la termostatarea originala. Link spre comentariu
Vizitator townkat Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Nu imi dau seama ce va deranja la termostatarea originala.cel original la reglaj maxim abia incalzea painea, si daca il lasam mai mult doar o usca, nu se puteau face sandwitchuri la el, nu avea putere, adica decupla prea devreme (la temperatura prea mica, desi pe el scrie 250 de grade)asa ca l-am dat jos si am incercat sa ii mai indoi lamelele alea in speranta ca ii voi urca punctul de maxim, insa mai mult l-am stricat Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 am incercat sa ii mai indoi lamelelePai tot asta este solutia daca doriti termostatare, pe plita aceea fierbinte nu vad ce montaj electronic rezista.O alta solutie de termostatare ar fi cu termocuplu pe plita si un montaj electronic in exterior. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum