habarnam Postat Iunie 26, 2006 Partajează Postat Iunie 26, 2006 A incercat cineva sa foloseasca functia alternativa a pinului de reset? Si daca da, cum a reusit sa reprogrameze microcontroller-ul?eu nu am incercat, dar as avea nevoie de un pin in plus la un attiny2313. si imi facea cu ochiul refolosirea pinului de reset, care de altfel sta degeaba. dar daca ii atribui alta functie, se mai poate programa circuitul?(va rog sa nu-mi spuneti sa-l programez prin metoda seriala, si nici sa ma trimiteti sa recitesc datasheet-ul cu mai multa atentie) Link spre comentariu
Vizitator DragosP Postat Iunie 26, 2006 Partajează Postat Iunie 26, 2006 Şi ce te împiedică s-o faci? În afară de proiectarea ca atare a aplicaţiei tale? Link spre comentariu
mitescu Postat Iunie 26, 2006 Partajează Postat Iunie 26, 2006 Se poate programa dar, paralel, numai ca exista si aici cateodata probleme.Pana si producatorul atrage atentia asupra acestui fapt.Solutia ar fi (in caz ca nu ai utilizat deja) sa folosesti ceasul intern si sa eliberezi doua linii I/O.In caz ca esti deja in situatia asta, functie de destinatia pinului (IN sau OUT) poti pune un multiplexor /sau un latch, pentru a expanda liniile.Succes ! Link spre comentariu
Laci Postat Iunie 26, 2006 Partajează Postat Iunie 26, 2006 Pai daca nu citesti datasheet-ul...Dupa ce ai renuntat la pinul de Reset, numai in modul paralel poti sa-l programezi... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum