Vizitator Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Buna seara,In videoclipul Apa, Loredana apare cu cercei din tuburi EL84, din pacate tubul cercel din urechea dreapta are getterul afectat de incluziunea de aer.R-PGMgy5nds Link spre comentariu
imreberes Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Interesant, dar mi se pare ca tubul NU este EL84, cel din videoclip fiind ceva mai scund. Link spre comentariu
George Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Nu cred ca era necesara deschiderea inca unui subiect aici, mai e unul deschis la bodega pe aceeasi tema. Link spre comentariu
worker Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 aici:viewtopic.php?f=40&t=135965 Link spre comentariu
300B SE Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Draga workerCe face dna Loredana nu ma intereseaza. Important este faptul ca dunmeata poluezi inutil forumul!Succes! Link spre comentariu
worker Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 «matropower»,Nu stiu cum s-a ajuns la concluzia aceasta dar eu am pus un link de pe acest forum unde s-a mai discutat despre tuburile Loredanei si in care s-au identificat tuburile.Decizia cu privire la poluarea forumului o pot lua moderatorii care ar trebui sa se sesizeze ca acest subiect este incadrat la o sectiune gresita.Loredana nu canta sau isi amplifica semnalul datorita tuburilor din urechi ci acestea au rol pur decorativ!!!In concluzie, link-ul respectiv a fost pus fara alte comentarii ca si completare la ce a spus «george_ct» pentru a ajuta pe «workatubes» si «imreberes» sa identifice corect tuburile.Multumesc pentru timpul acordat! Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Si unde este legatura intre cercei si audio ? Daca nu ai remarcat inca , acesta sectiune a forumului se numeste " Audio pe tuburi " ...Pentru precizarile care doresti sa le faci unor anumiti useri , afla ca exista mesagerie privata . Daca consideri ca precizarile sunt de interes general , afla ca exista o sectiune numita " Bodega " unde sunt permise subiecte offtopic 100% ( cu anumite limitari , sunt precizate in regulamentul acei sectiuni ) si te poti exprima liber doar acolo . Reciteste regulamentul ...Sper ca dilema a fost lamurita .La multi ani !PS: imi place Loredana ...imbracata doar cu cerceii ! Link spre comentariu
Postări Recomandate