Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cercei din tuburi EL84

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• worker

2

• imreberes

1

• George

1

• 300B SE

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

«matropower»,Nu stiu cum s-a ajuns la concluzia aceasta dar eu am pus un link de pe acest forum unde s-a mai discutat despre tuburile Loredanei si in care s-au identificat tuburile.Decizia cu privire la poluarea forumului o pot lua moderatorii care ar trebui sa se sesizeze ca acest subiect este incadrat la o sectiune gresita.Loredana nu canta sau isi amplifica semnalul datorita tuburilor din urechi ci acestea au rol pur decorativ!!!In concluzie, link-ul respectiv a fost pus fara alte comentarii ca si completare la ce a spus «george_ct» pentru a ajuta pe «workatubes» si «imreberes» sa identifice corect tuburile.Multumesc pentru timpul acordat!

Link spre comentariu

Si unde este legatura intre cercei si audio ? Daca nu ai remarcat inca , acesta sectiune a forumului se numeste " Audio pe tuburi " ...Pentru precizarile care doresti sa le faci unor anumiti useri , afla ca exista mesagerie privata . Daca consideri ca precizarile sunt de interes general , afla ca exista o sectiune numita " Bodega " unde sunt permise subiecte offtopic 100% ( cu anumite limitari , sunt precizate in regulamentul acei sectiuni ) si te poti exprima liber doar acolo . Reciteste regulamentul ...Sper ca dilema a fost lamurita .La multi ani !PS: imi place Loredana ...imbracata doar cu cerceii !

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări