Alinux Postat Iunie 26, 2006 Partajează Postat Iunie 26, 2006 Salutare tuturor!Aveti careva o schema de tester ptr o sursa atx?Alea din comertz ce exista, am vazut intr-o poza ca sunt din ceva rezistente de putere, vreo 2 tranzistori si cateva leduri, si cred ca nu ar fi asa greu de "decompilat". Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 28, 2006 Partajează Postat Iunie 28, 2006 vezi ca era la un moment data o schema in conex club, dak mai e de actualitate subiectul spunemi siti dau nr revisteik? Link spre comentariu
Alinux Postat Iunie 28, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2006 subiectul este in actualitate. nu poti scana/ fotografia schema, si s-o postezi? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 28, 2006 Partajează Postat Iunie 28, 2006 nam nici camera nici scaner. sorry Link spre comentariu
Golem Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Se vede ca nu poate... Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 pai folosete si tu legea lui ohmR=U/Itu vrei sa vezi tensiunea sursei in sarcina-pai I=U/R unde I e curentul la care vrei sa supui sursa,U este tensiunea liniei si R rezistenta pe care o vei folosiputerea disipata pe rezistenta(si consumata din sursa) este P=U*U/Rtensiunea efectiva o masori cu un voltmetru/multimetrudesigur,poti masura tensiunea fara sa te mai complici cu rezistente de sarcinaatentie ca la curenti mari se incalzesc cablurile,pune mai multe in paralel Link spre comentariu
Alinux Postat Iulie 2, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2007 am rezolvat-o de mult... nenea Ohm asta... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum