imreberes Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Daca ampliful Zwerg poate fi transformat in asa fel incat la intrare sa folosim 6N16B, poate as incerca sa-l fac. Link spre comentariu
Untold Postat Ianuarie 4, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Daca ampliful Zwerg poate fi transformat in asa fel incat la intrare sa folosim 6N16B, poate as incerca sa-l fac.6N16B este o dubla trioda, echivalenta subminiatura a lui 6N6P.Tubul din Zwerg, 1J18B este pentoda. Amplificatorul este un Push-Pull, nu s-ar putea face un defazor cu o dubla trioda (6N16B)? Ca in schema atasata, de ex.P.S. Unde ati gasit 6N16B?L.E. Si inca o schema interesanta, cu ce aveti dvs. Link spre comentariu
imreberes Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 am gasit la cineva , la un pret bun, restul pe mp Link spre comentariu
Untold Postat Ianuarie 5, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Acum, ca am gasit niste 6N16B si cum am si vreo 2 buc. 6N6P, as incerca amplificatorul descris cu un post mai sus, adica asta din atas. Sa vad ce fac de traf...S-a mai hotarat cineva asupra vreunui miniamplif? Link spre comentariu
imreberes Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Daca obtineti ceva date despre traf si alimentare, ar fi interesant sa lucram simultan, fiecare la ampliful lui. Link spre comentariu
PL500 Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Alimentarea anodica este intre 200-280V, vad ca autorul da si ceva date despre traf-urile de iesire: link Link spre comentariu
Untold Postat Ianuarie 5, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Ca tot nu am traf de iesire pentru pussh-pull, ar mai fi o varianta. O schema de SE cu o pentoda miniatura si un srpp cu 6n16b, combinate din cele doua scheme atasate. Mai ramane sa gasim o schema de final cu o pentoda disponibila, 1j29b sau asa ceva. Pentru traf de iesire, improvizam unul pt teste dintr-un traf de 9v caruia ii punem tolele e+i si intrefier.Din cate am mai citit pe aici, ne-ar fi f. utila o simulare a Dl. Lazaroiu pentru tuburile subminiatura pe care le avem sau care se pot gasi usor. Alimentarea anodica este intre 200-280V, vad ca autorul da si ceva date despre traf-urile de iesire: linkMultumim pentru link, insa iese prea mare cu traful ala de iesire. Haideti sa incercam sa gasim ceva cu traf micut, ca-n schemele de Kolibri s.a. Link spre comentariu
Untold Postat Ianuarie 5, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Si inca o schema cu subminiaturi, o trioda si o pentoda: Link spre comentariu
RockDok Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Niste scheme pierdute... Link spre comentariu
imreberes Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 pt untoldcum 5902 si 5718 nu am, cred ca voi ramane la schema 6n16b+6n6pca trafuri voi folosi ceva traf de iesire cadre de la tv pe lampi, rebobinate.edit: Sau pt ca imi place cum arata trafurile de iesire cadre de la yunosty402, poate voi folosi acelea Link spre comentariu
Untold Postat Ianuarie 5, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 pt untoldcum 5902 si 5718 nu am, cred ca voi ramane la schema 6n16b+6n6pca trafuri voi folosi ceva traf de iesire cadre de la tv pe lampi, rebobinate.edit: Sau pt ca imi place cum arata trafurile de iesire cadre de la yunosty402, poate voi folosi aceleaE bine ca aveti trafuri. Atunci, dati-i batai, macar un canal, incep si eu tot acelasi amp cand imi vin 6n16b. De traf, s-ar putea sa ma lipesc de ceva tot de cadre.RockDock, multam de scheme. Link spre comentariu
RockDok Postat Ianuarie 6, 2013 Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 Cu placere, par simpatice, au si datele de contructie pentru trafo. La un moment dat ma gindeam si eu sa fac un asemenea montaj. Link spre comentariu
Untold Postat Ianuarie 6, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 Pentru mine, trafo de iesire reprezinta cel mai mare obstacol, nu atat in ce priveste bobinarea, cat in ce priveste lipsa sculelor, a materialelor si a spatiului necsare operatiunii.. Link spre comentariu
imreberes Postat Ianuarie 6, 2013 Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 Multumiri celor care ne ajuta/ne-au ajutat cu scheme, idei.edit: E bine ca unii mai pastreaza scheme pierdute si ne pun la dispozitie, inainte de a fi pierdute definitiv. Link spre comentariu
lorik199 Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 E cineva interesat sa dezvolte o schema pe baza tubului 6J1P ca final SE si eventual PP?Daca are cineva bunavointa sa dezvolte o schema si ceva date referitor la traful de iesire sunt dispus sa realizez practic proiectul.Edit: cum detin 1 bucata 6N16B ma gandea s-o folosesc ca defazoare, cate o trioda pe canal, iar ca preamplificare 1J24B sau 1J29BVreau numai lampi mici sa folosesc, am si 6N6P dar nu vreau s-o foloses aici Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum