Untold Postat Septembrie 16, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2013 Frumos!Am si eu in lucru un alt amplif, un SE cu PCL805. Stau in loc de trafurile de iesire, carcasa va fi tot una de sursa de PC. Mi-a placut mult aspectul robust a celei facute de dv!Felicitari inca o data! Link spre comentariu
daniels Postat Septembrie 16, 2013 Partajează Postat Septembrie 16, 2013 Multunesc!Ieri am incetut sa-l asamblez in forma finala si m-a luat cu dureri de cap. Locul e foarte ingust si imi vine greu sa imbin cele doua parti, dar cu rabdare sper sa-l termin. Link spre comentariu
Untold Postat Septembrie 16, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2013 Poate ca daca montati tot ansamblul, inclusiv trafo out pe acelasi capac, cel de deasupra, v-ar fi fost mai usor.Placa cu cose reprezentand redresarea si filtrajul as fi montat-o pe laterala sa am loc de trafo out, iar cond de filtraj orizontali, eventual impartit in doua modulul de redresare si filtrare pe cele 2 laterale ale capacului. Link spre comentariu
daniels Postat Septembrie 16, 2013 Partajează Postat Septembrie 16, 2013 Intrdevar, era mai simplu, dar nu mai era asa compact. Imi trebuia un sasiu mai mare. Tot din acest motiv am obtat pt un traf de alimentare totoidal. Link spre comentariu
daniels Postat Septembrie 21, 2013 Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Am reusit sa asamblez acest amplificator, deci am finalizat proiectul. A fost mult de munca mai ales datorita tipului de carcasa pe care mi l-am impus, dar a meritat. Asa cum am spus mai sus sunetul e foarte bun, iar ca impresie pare mai putermic decat 3W. Daca aveti trafuri de iesire de Temp chiar merita sa incercati aceasta schema. Link spre comentariu
Kosmin Postat Septembrie 21, 2013 Partajează Postat Septembrie 21, 2013 E dragut "cubul cu tuburi" . Urmatorul poate va beneficia de un cablaj, se poate inghesui mai bine pe un cablaj dublu placat, iar daca alimentarea va fi furnizata de un mic flyback (comutatie) atunci o sa incapa cu totul intr-o cutie de sursa atx. Link spre comentariu
daniels Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Intre timp am gasit 2 trafuri de cadre pe care le-am lasat cu 146sp in secundar. Doresc sa mai fac un miniamp cu aceste trafuri. Link spre comentariu
Untold Postat Martie 11, 2014 Autor Partajează Postat Martie 11, 2014 La ce schema v-ati oprit? Link spre comentariu
daniels Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Tot la schema , din punctul meu de vedere nu exista ceva mai bun. Link spre comentariu
Untold Postat Martie 13, 2014 Autor Partajează Postat Martie 13, 2014 Ma gandeam ca vreti sa abordati un alt amplificator cu alte tuburi. Mie unul, imi place diversitatea in acest domeniu, pentru comparatie. Link spre comentariu
daniels Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 Altceva nu incerc pentru ca ar trebui sa folosesc mai mult de 2 lampi si dimensiunile amplificatorului cresc. Pana sa fac ce am publicat m-am jucat cu mai multe scheme cu lampi din tv-uri. Cel mai mult mi-a placut combinatia care am publicat-o. Initial nici in cele mai obtimiste variante nu imi imaginam ca voi obtine asa un sunet. Link spre comentariu
Untold Postat Martie 13, 2014 Autor Partajează Postat Martie 13, 2014 Nu cresc daca folositi tuburi subminiatura sau chiar 6J1P. A postat Dl. Lazaroiu la un moment dat o schema de amplificator cu un singur 6J1P cu puterea de 0,6W...tinand cont ca filamentul lui 6J1P "papa" doar 125 mA, ampliful se poate incadra lejer la categoria mini. Chiar mai mini decat cel cu 6F5P (PCL85, 805, etc).Dar asta e viziunea mea de care nu trebuie musai tinut cont. Link spre comentariu
daniels Postat August 6, 2014 Partajează Postat August 6, 2014 Nu mai mai exista sau nu mai gasesc schema VALDERAMA pentru tubul 6f3p (ECL82). Rog pe cineva care a pastrat aceasta schema sa o mai ataseje odata Link spre comentariu
Untold Postat August 6, 2014 Autor Partajează Postat August 6, 2014 Poftiti, va rog: Link spre comentariu
daniels Postat August 9, 2014 Partajează Postat August 9, 2014 Multumesc frumos! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum