Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mini Tube Amplifier

Untold

Postări Recomandate

:aplauze Frumos!Am si eu in lucru un alt amplif, un SE cu PCL805. Stau in loc de trafurile de iesire, carcasa va fi tot una de sursa de PC. Mi-a placut mult aspectul robust a celei facute de dv!Felicitari inca o data!
Link spre comentariu

Poate ca daca montati tot ansamblul, inclusiv trafo out pe acelasi capac, cel de deasupra, v-ar fi fost mai usor.Placa cu cose reprezentand redresarea si filtrajul as fi montat-o pe laterala sa am loc de trafo out, iar cond de filtraj orizontali, eventual impartit in doua modulul de redresare si filtrare pe cele 2 laterale ale capacului.

Link spre comentariu

Am reusit sa asamblez acest amplificator, deci am finalizat proiectul. A fost mult de munca mai ales datorita tipului de carcasa pe care mi l-am impus, dar a meritat. Asa cum am spus mai sus sunetul e foarte bun, iar ca impresie pare mai putermic decat 3W. Daca aveti trafuri de iesire de Temp chiar merita sa incercati aceasta schema.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu

E dragut "cubul cu tuburi" :). Urmatorul poate va beneficia de un cablaj, se poate inghesui mai bine pe un cablaj dublu placat, iar daca alimentarea va fi furnizata de un mic flyback (comutatie) atunci o sa incapa cu totul intr-o cutie de sursa atx.

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Altceva nu incerc pentru ca ar trebui sa folosesc mai mult de 2 lampi si dimensiunile amplificatorului cresc. Pana sa fac ce am publicat m-am jucat cu mai multe scheme cu lampi din tv-uri. Cel mai mult mi-a placut combinatia care am publicat-o. Initial nici in cele mai obtimiste variante nu imi imaginam ca voi obtine asa un sunet.

Link spre comentariu

Nu cresc daca folositi tuburi subminiatura sau chiar 6J1P. A postat Dl. Lazaroiu la un moment dat o schema de amplificator cu un singur 6J1P cu puterea de 0,6W...tinand cont ca filamentul lui 6J1P "papa" doar 125 mA, ampliful se poate incadra lejer la categoria mini. Chiar mai mini decat cel cu 6F5P (PCL85, 805, etc).Dar asta e viziunea mea de care nu trebuie musai tinut cont. :rade:

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări