Vizitator thusarix Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Buna ziua, Am cumparat recent un Arduino Leonardo, dar am avut proasta inspiratie sa nu iau si un bread board atunci. Acum ma costa inca 17 lei transportul sa cumpar un bread board de 20 de lei. Doar Vitacom are placa bread board aici in Cj dar la 90 de lei. Daca stie cineva de unde as putea cumpara bread board din Cluj ar fi minunat. Multumesc Link spre comentariu
morocanosul Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Incearca la Saimon EL... str Baritiu 22,un pic mai sus de facultatea de Electro(inspre parc),sunt bine aprovizionati. Mai poti incerca pe str.Napoca,nu mai stiu exact nr. dar e la 15-20m mai sus de Continental,reclama se vede din strada dar mag.este in interior. Link spre comentariu
Vizitator thusarix Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Am vazut pe site-ul lor ca au bread board. Am sunat dar nu raspunde, presupun ca inca nu au deschis dupa sarbatori. Maine am sa trec pe acolo, cred ca o sa fie deschis. Multumesc mult. Link spre comentariu
TITY.A Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 La Saimon e inchis pana in data de 10 pentru inventar. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum