DONATELLA Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 A MURIT UN MARE GENIU AL CINEMATOGRAFIEI ROMANESTI.ADIO,SERGIU NICOLAESCU .MAESTRE ODIHNESTETE IN PACE . :cry:O tara intreaga plange un mare geniu al cinematografului din tara noastra.Pacat ca se duc aceste genii si raman retardatii care se confunda cu marii actori ai tarii.Inca odata maestre odihnestete in pace. :cry: Link spre comentariu
aygun Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Filmele sale au fost alinarea a multe generatii si a milioane de Romani dar nu numai. Cine nu isi aduce aminte de : - Noi cei din linia intai - Capcana mercenarilor - Coroana de foc - Mircea - Mihai Viteazul - Osanda - Scoicile n-au vorbit niciodata - Memoria trandafirului - Ultima noapte de dragoste - Pentru patrie - Triunghiul mortii - Intalnirea ( cu Ovidiu Iuliu Moldovan ) - Accident ( cu George Mihaita ) - Coroana de foc - Zile fierbinti ( si acum imi trec prin fata ochilor criza de inima pe care o sufera intre niste rezervoare ) - Revansa - Atunci i-am condamnat pe toti la moarte - Cu Amza Pelea - cine a uitat Nemuritorii - seria filmelor cu comisarul Moldovan - Ultimul cartus - Dacii ( cine poate uita Dacii ?) - Ciuleandra ( film de notorietate ) - Supravietuitorul si celelalte mai recente Privesti cum se duc oameni care te-au incantat si ti-au fost leagan in copilarie . Nu am sa uitam cum jucam piiiirrr-pac , joc in care ne dadeam nume din filmele lui Sergiu Nicoolaescu. A murit un monstru sacru . Adihneasca-se in Pace ! Maestre , mergi si alaturi de colegii dumitale ! PS: As mai vrea sa vad niste filme cu Alaind Delon si Jean Paul Belmondo. Alti titani . Sa nu itam de Fernandel si Louis de Foune ! Link spre comentariu
gabiferaru Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 viewtopic.php?f=40&t=136357 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum