riderinblack Postat Mai 31, 2020 Partajează Postat Mai 31, 2020 Kituri de NextGen gasesti pe gpszone punct ro. Link spre comentariu
SASSU Postat Mai 31, 2020 Partajează Postat Mai 31, 2020 ok riderinblack_tm o sa intru si sa vad ce gasesc,multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 31, 2020 Partajează Postat Mai 31, 2020 Acum 2 ore, razvan-l1 a spus: HERE WeGo , fostul nokia maps . Harta Ro are 550 MB. Inainte de a posta am verificat functionarea via satelit , fara date si e ok . Tocmai ce a primit si un update la harta . Harta trebuie descarcata cu programul si apoi functioneaza si fara internet .Precizie mai mult decat buna . Sunt disponibile toate hartile la nivel global .Alegi ce doresti , descarci si folosesti offline . Evident fara info in timp real (tmp parca ). Link spre comentariu
SASSU Postat Mai 31, 2020 Partajează Postat Mai 31, 2020 ok,daca ai acceptat update-ul acesta cred ca nu mai merge,pana acuma si eu l-am folosit dar sa itrimis de curand un update de atuncia nu mai merge offline Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 1, 2020 Partajează Postat Iunie 1, 2020 Testat din nou acum . Este functional . Localizare in max 15s in mod offline . Aplicatii si harti la zi . Link spre comentariu
SASSU Postat Iunie 1, 2020 Partajează Postat Iunie 1, 2020 ok am sa incerc iara sa vad ,multumesc Link spre comentariu
SASSU Postat Iunie 1, 2020 Partajează Postat Iunie 1, 2020 L-am testat acuma la fel face am si ceva screenshot oare de ce a dapasit cele 30 de zile? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 1, 2020 Partajează Postat Iunie 1, 2020 Verificati setarile de localizare . Link spre comentariu
SASSU Postat Iunie 1, 2020 Partajează Postat Iunie 1, 2020 Am uitat sa specific ca el inainte a mers perfect,dar acuma si-a facut un update de atunci nu ma vrea fara net. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 1, 2020 Partajează Postat Iunie 1, 2020 (editat) 1 oră în urmă, razvan-l1 a spus: Verificati setarile de localizare . Verificati la >setari>confidential sau cum o fi la ver. dv de android >locatie , tipul de localizare :GPS , WIFI+Network sau GPS+WIFI+Network . Sigur e selectat doar wifi+network . Unele update-uri schimba si setari . O sa pun print deseara de la mine cu functionarea si setarile corecte . Editat Iunie 1, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
SASSU Postat Iunie 1, 2020 Partajează Postat Iunie 1, 2020 am sa vad ce am la setari dar sa nu fi modificat acel update ,multumesc Link spre comentariu
Liviu M Postat Iunie 2, 2020 Partajează Postat Iunie 2, 2020 Trebuie bifa la "mod offline" (in setari). N-am tableta la indemana, daca e cazul ma uit deseara si postez meniul exact. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 2, 2020 Partajează Postat Iunie 2, 2020 (editat) La setari fac doar daca e cazul . NU e la fel la toate telefoanele . Editat Iunie 2, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
Liviu M Postat Iunie 2, 2020 Partajează Postat Iunie 2, 2020 (editat) Nu in setarile telefonului/tabletei, in setarile lui HereWeGo. Apesi pe cele trei linii din stanga sus (langa Incotro?) si o sa ai meniurile "Map", "Drive", "Collections", urmate de bifa "Use app offline" (urmata la randul ei de "Download maps"...). Dupa ce bifezi optiunea cu offline ar trebui sa mearga fara conexiune la net. Editat Iunie 2, 2020 de Liviu M Link spre comentariu
mac01 Postat Iunie 2, 2020 Partajează Postat Iunie 2, 2020 Am un Mio C720B cumparat de nou care nu mai are hartile actualizate. Se ofera cineva sa mi le reactualizeze? Contra cost evident. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum