blazeu Postat Octombrie 31, 2014 Partajează Postat Octombrie 31, 2014 Dupa mult timp, am nimerit iar aici: Am achizitionat un Navon (nu am acum modelul, am dat vreo 600 cu tot cu harti) de la e-mag. A functionat ok pana la greci si retur, precum si pe la niste drumuri mai lungi, pe zone mai putin cunoscute in ro. precum si anu' asta pana in capatu' alalalt al Deutschland-ului. (Vreau sa zic ca s-a mai intamplat sa zica ca sunt pe camp, cand eram pe tronson recent construit de autostrada, da' nu ne-am speriat noi doar am avut "marca nationala", multi ani!!) Diversi colegi au "strambat din nas" cand le-am spus ca am cumparat "tot" si nu am instalat eu hartile, insa uneori prefer sa dau un ban si sa scutesc timp, nervi si alergatura... Link spre comentariu
relu01 Postat Decembrie 28, 2014 Partajează Postat Decembrie 28, 2014 salut baieti de curand am primit un tomtom one 3rd (1GB) cu vest europa pe el as vrea sa stiu daca pot sai bag est europa pe el si daca da poate ma ajutati voi......va multumesc anticipat Link spre comentariu
dragostalpau Postat Ianuarie 13, 2015 Partajează Postat Ianuarie 13, 2015 salut baieti de curand am primit un tomtom one 3rd (1GB) cu vest europa pe el as vrea sa stiu daca pot sai bag est europa pe el si daca da poate ma ajutati voi......va multumesc anticipat Se poate dar hartile tomtom pentru europa de est au doar drumurile principale, harta are 336 MB, nu prea o sa ai ce sa faci cu el. Link spre comentariu
relu01 Postat Ianuarie 25, 2015 Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 e foarte bine daca in drumurile principale se ancadreaza nationale ,europene si autostrazi e ok daca puteti sami ziceti de unde sa le iau ar fi super cu respect relu Link spre comentariu
bebe67 Postat Februarie 6, 2015 Partajează Postat Februarie 6, 2015 bun gasit. vreau sa bruiez un gps montat pe masina.ma poate ajuta cineva sa fac un device mai simplut o schema ceva .sper ca nu este un subiect nelalocul lui,dar nu am gasit vreun subiect asemanator ,stiu ca bruiajul oricarei frecvente este interzis,iar daca am indraznit prea mult rog moderatorul sa stearga subiectul. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 6, 2015 Partajează Postat Februarie 6, 2015 După ce că e ilegal, crezi că dacă ai reuși asta, nu ar trebui să dai socoteală de nefuncționarea lui pe acea perioadă ? Semnalul lui se pierde doar în subteran, păduri dese sau tuneluri. Traseul unui GPS e monitorizat continuu de cel care l-a montat pe mașină. Link spre comentariu
dragostalpau Postat Februarie 6, 2015 Partajează Postat Februarie 6, 2015 Validae, daca tot spui ca e ilegal, spune-ne te rog conform carei legi / articol din lege e ilegal si cum se pedepseste.Cit despre schema, bebe67 poti sa cumperi tu unul gata facut si sa revii pe forum cu schema dupa ce-l hackeresti Link spre comentariu
elmar Postat Februarie 6, 2015 Partajează Postat Februarie 6, 2015 (editat) e posibil sa fie "legal" concediat!...cand patronul va vedea ca umbla numai prin "triunghiul bermudelor" cu masina! Editat Februarie 6, 2015 de elmar Link spre comentariu
bebe67 Postat Februarie 6, 2015 Partajează Postat Februarie 6, 2015 de ce ar trebui sa dai socoteala pentru nefunctionare daca nu ai fost instiintat despre montarea lui pe masina (a fost montat pe ascuns),nu ai ,,semnat" pentru echipament,si nici macar nu stii in ce parte a autovehicolului a fost montat (oficial) Link spre comentariu
validae Postat Februarie 6, 2015 Partajează Postat Februarie 6, 2015 (editat) Păi dacă nu dai detalii, noi ce să credem ?. De obicei firmele montează GPS-uri pentru a monitoriza traseul șoferilor, nu mai e nevoie să intru în amănunte de ce. Presupun că ai motive întemeiate să fii deranjat de el. Pune-te în pielea angajatorului tău și spune cu mâna pe inimă că nu ai face la fel.Să nu se înțeleagă că țin partea patronilor sau sunt unul din ei, dar trăiesc și muncesc în România.Și știu cum e. Întrebări ca cea de sus nu se pun pe un forum, întrebați-l pe dl. Vasile să vedeți de ce. dragostalpau, poți să-mi arăți un articol de lege care permite construcția și utilizarea unor echipamente de bruiaj electronic de către orice persoană ? Editat Februarie 6, 2015 de validae Link spre comentariu
bebe67 Postat Februarie 6, 2015 Partajează Postat Februarie 6, 2015 exact cum am banuit ,se creeaza polemici pro si contra .am sa caut ceva pe site uri specializate si am sa cumpar unul.imi cer scuze ca am intrebat asa ceva .se pare ca sint singurul pe care il deranjeaza faptul ca este urmarit. Link spre comentariu
Vizitator andrei stefan Postat Februarie 6, 2015 Partajează Postat Februarie 6, 2015 Si cum explici faptul ca masina dispare intr-un loc si apare ,dupa un anumit timp, in alt loc. Timpul fiind cronometrat exact. E doar o curiozitate. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 6, 2015 Partajează Postat Februarie 6, 2015 (editat) Nu e nicio polemică, e o chestie logică.Poți chiar să-i întrerupi discret alimentarea , acum că știi că e acolo și să vezi ce se întâmplă zilele următoare. Foarte probabil vei căuta alt loc de muncă. Sau vei schimba volanul cu altceva mai neplăcut. Editat Februarie 6, 2015 de validae Link spre comentariu
elmar Postat Februarie 6, 2015 Partajează Postat Februarie 6, 2015 (editat) exact cum am banuit ,se creeaza polemici pro si contra .am sa caut ceva pe site uri specializate si am sa cumpar unul.imi cer scuze ca am intrebat asa ceva .se pare ca sint singurul pe care il deranjeaza faptul ca este urmarit. ce nu intelegeti dvs e ca ...nu aveti de ales! ori lucrati la firma repectiva asa cum a impus patronul( pe masina cu gps) sau nu lucrati deloc! daca intrerupeti semnalul gps nu faceti decat sa atrageti atentia asupra dvs...si in scurt timp veti fi chestionat despre acest lucru! ce veti spune ? ca sa stricat asa singur!? ...ok ! si va fi schimbat cu alt dispozitiv gps . si daca acest "defect" se intampla doar pe masina dvs ( probabil sofer mai vechi) ...iar pe masina unui angajat nou ...nu e nici o problema ... ce veti face?? o sa spuneti ca masina dvs e posedata? sau ca dvs umblati cu "cioara vopsita"!?? Editat Februarie 6, 2015 de elmar Link spre comentariu
bebe67 Postat Februarie 6, 2015 Partajează Postat Februarie 6, 2015 daca se taie alimentarea gps ul emite automat un sms celui care plateste pentru acest serviciu pentru a fi atentionat in cazul(presupusului) furt al autovehicolului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum