Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Totul despre GPS-uri

ComponentePc

Postări Recomandate

Vizitator florin TGV

Salutare! Am fost un pic in necunostinta de cauza: m-am uitat mai bine la GPS-ul meu EASYTOUCH ET 909 E si am vazut ca pe o parte are o intrare de miniusb ca in poza alaturata si in meniul gps-ului imi apare in submeniul multimedia alaturi de audio si pictures si video. Intrebarea e daca in aceste conditii exista posibilitatea instalarii unei camere de marsarier si sa pot vedea in timp real imaginea acesteia? Multumesc

post-68707-139829624044_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator

Salutare! Am fost un pic in necunostinta de cauza: m-am uitat mai bine la GPS-ul meu EASYTOUCH ET 909 E si am vazut ca pe o parte are o intrare de miniusb ca in poza alaturata si in meniul gps-ului imi apare in submeniul multimedia alaturi de audio si pictures si video. Intrebarea e daca in aceste conditii exista posibilitatea instalarii unei camere de marsarier si sa pot vedea in timp real imaginea acesteia? Multumesc

Nu cred ca aveti vreo sansa sa-l folositi in acest scop mufa de miniusb e folosita pt. date,ce-a ce vreti sa faceti e aproape imposibil pe un gps, doar daca apelati la un atelier si va monteaza o camera in spatele la masina pe un RCD cu Navigatie care are in dotare asa ceva pentru camera video.
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Salut !Am si eu o mica problema si apelez la voi pentru ajutor. Am un GPS Garmin Nuvi 245 caruia vreau sa-i actualizez hartile; acu' problema mea e cam asa: am hartile deblocate (imagine ISO) dar imi ocupa circa 2,8GB pe card; eu as vrea sa scot o parte din tarile ce nu prezinta interes pentru mine, astfel incat sa incapa doar pe max. 1,6GB, cardul fiind de 2GB. Ma poate ajuta cineva ?

Link spre comentariu

Salut !Am si eu o mica problema si apelez la voi pentru ajutor. Am un GPS Garmin Nuvi 245 caruia vreau sa-i actualizez hartile; acu' problema mea e cam asa: am hartile deblocate (imagine ISO) dar imi ocupa circa 2,8GB pe card; eu as vrea sa scot o parte din tarile ce nu prezinta interes pentru mine, astfel incat sa incapa doar pe max. 1,6GB, cardul fiind de 2GB. Ma poate ajuta cineva ?

Pune un card de 4G numai sa ti-l recunoasca gps...
Link spre comentariu

Mnea.... Atata lucru m-ar fi dus capul si pe mine...Eu as fi vrut un ajutor in sensul shrink-urii hartilor; am instalat Base Camp si MapSource si voi incerca sa faca asta cu ele; cand reusesc dau de stire.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...

scuzele de rigoare ca schimb subiectul dar tot despre navigatie este vorba...

sunt putin nehotarat in a-mi cumpara o navigatie 2DIN care s-o montez in Logan...

este o firma cu multe recomandari pe la Big Berceni care monteaza pe Duster, Sandero, astfel de dvd-uri/navigatie/sisteme multimedia aftermarket, insa nu asta-i problema.

problema mea e la model, am vazut unele care au android(cu care eu nu-s familiarizat), unele cu windows mobile ori alte...

intrebarea mea e daca merita banii un astfel de sistem multimedia auto(aproximativ 1200lei)....

oare calitatea audio, este superioara modelului de fabrica?

avand in vedere functiile, este foarte avantajos dar, dar? avand in vedere calitatea de chinezarie?

mai ales ca unui coleg de-al meu nu-i mai citeste CD/DVD-ul dupa 3 ani de utilizare....

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Si eu am studiat in mare problema asta si am tras concluzia ca nu se merita.

Daca un dipozitiv oarecare ( telefon, tableta, etc ) construite de firme consacrate au probleme din cand in cand cu sistemul de operare sau de hardware inseamna ca un astfel de dispozitiv facut de niste firme oarecare vor avea si mai multe probleme. Daca vorbeam de o suma de max 600 lei poate ar fi meritat "sacrificiul". 

Avea un prieten pe un Mercedes o chinezarie similara dar mai veche. Dupa ce i se incalzea nu mai citea cd-uri sau dvd-uri. 

Pe internet intr-un moment de "studiu" am vazut oameni ce se plangeau ca au hartile bune dar jucaria nu le citeste cardul. Si astea erau cu android, si cu foarte multe functii pe hartie, insa dupa cum am vazut o parte din ele raman doar in scris, existand probleme la punerea in practica.

Acum mai exista o varianta. In cazul descris de tine, daca cei mentionati acorda 2 ani garantie dar fara sa strambe din nas cand se strica sandramaua ai putea sa incerci. Eu unul cu garantiile sunt patit. :)

Link spre comentariu

Buna ziua!

As avea nevoie de o harta pentru Europa de Est la o navigatie auto RNS-MFD, care citeste doar CD-uri. Este un model mai vechi din 2004, la care am inteles ca Romania nu face parte din harta...poate ma contraziceti si ma ajutati in acest sens.

Multumesc!

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări