ComponentePc Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Am deschis subiectul acesta gandindu-ma ca suntem destui care folosim GPS-uri, dar nu stim cu ce se mananca acestea. Daca aveti nelamuriri legate de dispozitivele voastre, de harti sau softuri nu ezitati sa puneti intrebari intr-o maniera eleganta. Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Alinush Postat Ianuarie 6, 2013 Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 As vrea sa-mi cumpar si eu un GPS auto. Poate ma poate ajuta cineva cu ceva informatiii utile.Ce trebuie urmarit in mod special cand cumperi un GPS. Eventual un anume aparat calitate/pret.Astept cateva pareri avizate. Link spre comentariu
ComponentePc Postat Ianuarie 10, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 As vrea sa-mi cumpar si eu un GPS auto. Poate ma poate ajuta cineva cu ceva informatiii utile.Ce trebuie urmarit in mod special cand cumperi un GPS. Eventual un anume aparat calitate/pret.Astept cateva pareri avizate.Cauta unul fara harta ca e mai ieftin de nou, sa aiba memorie interna de 4 GB, slot de card si 5 inch. Iti recomand Evolio HD la aprox. 300 lei. De asemenea ai grija ca procesorul sa fie de minim 500 MHz si memoria ram de 128 mb. Spuneam sa iti iei fara harta pentru ca ii poti pune tu soft plus harti sau poti plati pe cineva sa ti le puna. (Iesi mai ieftin asa). Nu iti lua Mio. Sunt destul de simpliste si limitate. Nu recomand. Link spre comentariu
PINTI Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Buna seara. Am si eu o intrebare. Cum pot monta un GPS pe masina, cu ajutorul caruia sa pot vizualiza, in timp real, pozitia masinii pe calculator? Link spre comentariu
gabiferaru Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Folosind un sistem GPS tracking: http://www.google.com/#hl=ro&tbo=d&scli ... 43&bih=980 Link spre comentariu
PINTI Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Multumesc pentru raspunsul asa de prompt. Am sa analizez problema. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Are cineva un setup de igo care sa mearga pe android 2.3.6?Am incercat cateva pe un galaxy ace plus si pe un xperia s si dupa instalare imi da ceva eroare de fisier de licenta.Pe S2 merge bine. Link spre comentariu
ComponentePc Postat Februarie 5, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2013 Ce eroare da? Zi exact. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 Ca nu gaseste fisierul(desi exista in folder) Android-Amigo-Engine-Multilang Link spre comentariu
gabiferaru Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 Ai pus toate fisirele necesare direct (!) in radacina cardului extern sau a cardului intern intr-un folder numit "igo"? In acest folder ar trebui sa ai: -folderele: content, license, save -fisierele: igo.apk, sys.txt, branding.zip, data.zip. Link spre comentariu
ComponentePc Postat Februarie 6, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2013 Corect, daca nu e denumirea igo nu va functiona. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 De denumiri si alte cele stiu nu fac GPSuri de ieri.Am atasat ce am in folderul IGO.Am specificat ca pe Galaxy SII merge perfect asa. Link spre comentariu
gabiferaru Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Ce zice google cand pui mesajul care iti apare? Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Nu am incercat sa vad.Nu am acum la indemana telefonul. Link spre comentariu
goguboeru Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Am vazut un gps Navo D5026-HD V2 care avea si camera de filmat .Aici un exemplu de cum filmeaza .S-a jucat cineva cu el dintre elforum -isti ? Cum merge pe partea de filmare ,clipul de pe You tube ...e you tube. Sunte-ti multumiti de el ? Pe partea de gps stiu ca merge bine au procesoare bune ,am si eu un navo de 7 si merge f bine . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum