Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Antena auto

Vizitator coste

Postări Recomandate

Vizitator coste

Am un Opel agila care a venit fara casetofon sau antena radio eu am cautat pe net si am dat peste cea din sistemul de dezaburire de pe luneta cu cablu coaxial de 50 ohm si 5 metri lungime plus un condensator sa protejeze casetofonul cand e activata dezaburirea. A functionat destul de bine din vara pana acuma o luna de cand nu mai vrea sa receptioneze mai deloc decat unele posturi, eu vreau sa receptionez frecventa 88.5 (Profm).Ce antena sa folosesc pentru a receptiona cat mai bine acea frecventa (stau pe langa timisoara si aici nu prind asa bine radio) de preferat o anteca care o pot face acasa si cat mai mica sa nu ocupe mult spatiu sau sa trebuiasca neaparat montat in exteriorul masini.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• eugenbt

2

• fratello

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

la audi am la acest tip de antena si un circuit electronic, o cutiuta. vezi sa nu fie la fel si la tine, este posibil sa se fi rupt doar un fir si sa-l poti lipi la loc. cu stima, eugen

Link spre comentariu

cauta o antena electronica pe care o poti monta in interior. totusi, s-ar putea sa se fi dezlipit un fir de la vechea antena, ori de la mufa radio, ori de la antena de la dezaburitor. totusi, ar trebui sa mai fie pe undeva, pe traseu, o cutiuta cu circuitul electronic, eu am asa ceva la audi-ul meu din 1991. cu stima, eugen

Link spre comentariu
Vizitator coste

Am cumparat si o antena pentru interior cu amplificator integrat in ea dar mai bine prind radio cu un simplu fir in loc de antena.Masina din fabrica a venit fara antena anteda de la dezaburire eu am facuto si nu am montat nici un amplificator de semnal am legato direct la plusul de la dezaburile :jytuiyu

Link spre comentariu
Vizitator coste

Circuitul de dezaburire functioneaza ca il folosesc des acuma iarna cablu de antena e bun dar condensatorul nu stiu daca mai functioneaza :rade: Da totusi voiam sa pun alta ca cu asta nu se auzea asa bine, deocamdata ascult muzica dela un modulator fm, nici nu iti dai seama zici ca e muzica de pe CD asa clar se aude dar prefer radio

Link spre comentariu
Vizitator coste

Am verificat ieri condensatorul sau ce este dar nu de la el e problema ca am pus cablu direct pe papucul sistemulei de dezaburile dar degeaba. Am pus un fir de curent (cupru) in bord cu asta se aude dar cam rau mai ales cand sunt in miscare.Asta e condensatorul si probabil o sa caut un cablu coaxial de 50ohm sa il inlocuiesc pe asta de il am acuma dar cand e mai cald ca am ceva de desfacut :freaza:

post-33121-139829553242_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări