Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

laptop acer doar cu baterie.

anton_yo

Postări Recomandate

salutari. o noua problema: am cumparat un acer pt cineva din tara si l-am trimis in 2 zile de la cumparare. l-am folosit 1ora ..i-am umplut hardul de jocuri muzica filme etc..si l-am facut paket inapoi. asta se intampla in iarna. acum de vreo 2 saptamani acea pers caruia i-a ajuns laptopul spune ca fiind cu el in priza i se descarca si ca se pune pe standby. daca scoate bateria fiind in priza se opreste. nu stiu ce sa cred..practic poate sa-l foloseasca doar dupa ce incarca bateria, si sa-l tina in priza..bateria se descarca cu el in priza cam in 3-4ore, desi arata ca incarca. ii apare o eroare ceva care se refera la verificarea systemului, dar daca nu se pricepe..ma asteapta pe mine sa ajung akas :prayer: eu m-am gandit ca-i vinovat adaptorul de retea, pt ca bazaie cand vb cu ea la casti pe messenger, iar cand il scoate din priza si ramane pe baterie nu se mai aude nika. dar tine bateria cam 10minute. ce credeti, am dreptate cu adaptorul? oricum cand ajung in tara (la sf iulie) in el ma opresc :snakeman: este in garantie dar aici in italia si am dat 100 euroi sa-l trimit acasa..nu-s prost sa-l trimit in it iar pt ala..adaptorul este??

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• anton_yo

3

• danb1974

2

Mi-a trecut prin mina un laptop care cit timp era bagat in priza minca de fapt din baterie, dar cit timp era stins incarca bateria.S-a dovedit defect pe placa de baza (e o intreaga uzina de comutat tensiuni si incarcat bateria), asa ca a facut o vizita la un electronist care l-a rezolvat.Daca e in garantie mai bine o folosesti decit sa risti sa ramii fara daca dai de un mester prea brutal.

Link spre comentariu

exact asa face....arata ca incarca si defapt o descarca..ce-i drept ia curent din baterie foarte incet.. ma gandeam ca este adaptorul de vina si ca da tensiune mica si se ajuta cu bateria...of...m-ash gandi sa-l vand vreunui nestiutor..pt ca o sa coste pe acea pers trimisul in italia si adusul inapoi, plus cineva care sa se ocupe de el acolo. deocamdata nu-l mai foloseste acel laptop. sunt mai inversunat eu ca acea pers..enervanta situatie

Link spre comentariu

La mine se descarca la fel de repede (practic mergea tot timpul pe baterie), nu comuta pe retea.Adaptorul... masoara-l :) pe sarcina cit de cit (bec sau rezistenta de putere) sau daca ai cum sa te strecori cu multimetrul chiar pe laptop. Daca chiar ai noroc si e adaptorul defect se poate comanda altul (se fac in ro adaptoare la comanda, numai mufa e mai greu sa o gasesti).

Link spre comentariu

mufa i-o dau eu pt ca am incarcator de masina pt al meu si are multe mufe...iar eu am un HP acum..iar ala-i acer nu cred ca se nimeresc..important e sa fie adaptorul de vina, pt ca-i mai simplu si cum ai zis se fac comenzi si gasesc eu..nu-i bai. eu ajung in tara joi-vineri..deci de sapt viitoare o sa ma apuc de el..straniu e ca n-are un an calculatorul, ci e din decembrie. asha bune-s acer-urile astea?? :goodman: bine ca n-am avut inspiratia sa cumpar asa ceva..am un fujitsu-siemens si un hp. bune aman2 doar ca la siemens i-am spart la nervi display-ul si-l tin ca unitate normala cu monitor tft.. :supz: va tin la curent cu aceasta problema..daca este adaptorul sau nu. :smt006

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări