Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Diverse intrebari Pentium III

cristian_98

Postări Recomandate

cat de mare procesor? pentium 3 pana pe la 1,2 Ghz s-au facut. Nu gasesti mai mare. Mai mare e pentium 4 care cred ca stii ca ti-am zis ca nu merge acolo. Ce placa video mai fortoasa?? pe agp nu gasesti ceva sa stie lucru inteligent cu cu flasurile si netul decat unele f scumpe care sunt limitate pe placa ta de baza.Si la ce ar trebui sa upgradezi ala? pt fotosop??Nu prea poti folosi pt net fara antivirus ala cel mai bine sa pui si un linux cum ai vazut mai inainte la mine.Daca ai client da-l cu 120 lei sau 130 si scapa atunci si iati unul mult mai bun. Pana pe la 2GHz cu pentium 4 single core ai cam aceeasi experienta ca si cu asta, deci recomand totusi ceva mai puternic sau dual core sau ceva mult mai nou.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 104
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristian_98

49

• gabiferaru

5

• riderinblack

3

• ComponentePc

3

Ma refer ca si calculator daca ar mai merita tinut, sa investesc maxim 100 lei in el, placa video mai ''fortoasa'', sdram, HDD il iau la schimb, etc...Mai merita sa investesc in el?Pe aceasta placa de baza nu se poate pune un procesor mai mare?

Daca iei 100 de lei sa fi fericit pentru ca e un pret nu real ci foarte-foarte bun.
Link spre comentariu

E vreo diferenta in afara de frecventa intre procesorul intel pentium 3 si intel celeron, cu care au fost echipate unele PC-uri din astea?Adica ar modofica cu ceva daca i-as pune celeron? :sparge: Ce procesor mai suporta minunea asta? :sparge:

Link spre comentariu

Depinde de generatie. Existau celeroane "tualatin" mai noi decat pentium 3 "coppermine" cum probabil ai acolo si care erau un pic mai bune. Nu se prea recomanda schimbatul procesoarelor la pc-urile brand. Zic din proprie experienta si nu numai. Tualatinul s-a facut in versiune "pentium" pt laptopuri cum am eu la acel laptop de care tiam zis cu pentium 3 tualatin iar pt desktop in versiune "celeron". Ulterior s-a renuntat la "pentium 3" fie el si tualatin si s-a mers pe pentium 4 pt desktop

Link spre comentariu

Inca nu ai inteles ca respectivul sistem este folositor DOAR unui colectionar, nu ai ce dreaq de performante sa scoti din el......Ca sa nu zic de faptul ca tu nu sti ca de obicei un celeron e mult mai slab decat un pentium.......

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Ma gandeam la o mai buna protectie, inaintea PC-ului si in locul Fw software, asta ca sa nu zaca nefolosit si pentru ca tot era "mai mult pentru divertisment". Citind insa ma atent postarile, cred ca m-am cam grabit cu sugestia facuta. Vanzarea sau donatia sunt si ele niste optiuni.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări