Vizitator Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 cat de mare procesor? pentium 3 pana pe la 1,2 Ghz s-au facut. Nu gasesti mai mare. Mai mare e pentium 4 care cred ca stii ca ti-am zis ca nu merge acolo. Ce placa video mai fortoasa?? pe agp nu gasesti ceva sa stie lucru inteligent cu cu flasurile si netul decat unele f scumpe care sunt limitate pe placa ta de baza.Si la ce ar trebui sa upgradezi ala? pt fotosop??Nu prea poti folosi pt net fara antivirus ala cel mai bine sa pui si un linux cum ai vazut mai inainte la mine.Daca ai client da-l cu 120 lei sau 130 si scapa atunci si iati unul mult mai bun. Pana pe la 2GHz cu pentium 4 single core ai cam aceeasi experienta ca si cu asta, deci recomand totusi ceva mai puternic sau dual core sau ceva mult mai nou. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Uite film cu ala cu 128 MB ram scrie acolo in film o sa vezi mergea destul de bine si fotosop. Original%20Video%20-%20More%20videos%20at%20TinyPic Original Video - More videos at TinyPic Original Video - More videos at TinyPic View My Video Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 filmul e vizibil la ultimul buton view my video. Link spre comentariu
riderinblack Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Ma refer ca si calculator daca ar mai merita tinut, sa investesc maxim 100 lei in el, placa video mai ''fortoasa'', sdram, HDD il iau la schimb, etc...Mai merita sa investesc in el?Pe aceasta placa de baza nu se poate pune un procesor mai mare?Daca iei 100 de lei sa fi fericit pentru ca e un pret nu real ci foarte-foarte bun. Link spre comentariu
cristian_98 Postat Aprilie 7, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Nu stie nimeni o metoda de overclock a procesorului meu? Nu am aceasta optiune in bios-ul meu pheonix... Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 nu se face overclock la ala cum nici la laptopuri nu se face. Brandurile nu permit asa ceva. Link spre comentariu
cristian_98 Postat Aprilie 7, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2013 E vreo diferenta in afara de frecventa intre procesorul intel pentium 3 si intel celeron, cu care au fost echipate unele PC-uri din astea?Adica ar modofica cu ceva daca i-as pune celeron? Ce procesor mai suporta minunea asta? Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Depinde de generatie. Existau celeroane "tualatin" mai noi decat pentium 3 "coppermine" cum probabil ai acolo si care erau un pic mai bune. Nu se prea recomanda schimbatul procesoarelor la pc-urile brand. Zic din proprie experienta si nu numai. Tualatinul s-a facut in versiune "pentium" pt laptopuri cum am eu la acel laptop de care tiam zis cu pentium 3 tualatin iar pt desktop in versiune "celeron". Ulterior s-a renuntat la "pentium 3" fie el si tualatin si s-a mers pe pentium 4 pt desktop Link spre comentariu
riderinblack Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Inca nu ai inteles ca respectivul sistem este folositor DOAR unui colectionar, nu ai ce dreaq de performante sa scoti din el......Ca sa nu zic de faptul ca tu nu sti ca de obicei un celeron e mult mai slab decat un pentium....... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 21, 2013 Partajează Postat Iunie 21, 2013 Cum mai merge pentiumul 3? Link spre comentariu
cristian_98 Postat Iunie 21, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2013 Sta degeaba momentan.... Link spre comentariu
InfoBit Postat Iunie 26, 2013 Partajează Postat Iunie 26, 2013 Ai putea sa incerci sa-l pui la treaba, pe post de firewall, gasesti destule distributii interesante pentru asta. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 26, 2013 Partajează Postat Iunie 26, 2013 si la ce ar folosi firewalul? nu are in alt pc firewall? Link spre comentariu
InfoBit Postat Iunie 27, 2013 Partajează Postat Iunie 27, 2013 Ma gandeam la o mai buna protectie, inaintea PC-ului si in locul Fw software, asta ca sa nu zaca nefolosit si pentru ca tot era "mai mult pentru divertisment". Citind insa ma atent postarile, cred ca m-am cam grabit cu sugestia facuta. Vanzarea sau donatia sunt si ele niste optiuni. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 27, 2013 Partajează Postat Iunie 27, 2013 Mai degraba putea face un server Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum