Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Diverse intrebari Pentium III

cristian_98

Postări Recomandate

• Răspunsuri 104
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristian_98

49

• gabiferaru

5

• riderinblack

3

• ComponentePc

3

Ca si exemplu, nu ar merge si cu spray cu vaselina?E utilizat in auto cred...Sau cu spray pe baza de ulei?Din cate stiu, nu ma pre pricep la auto, nu sunt ambele pe baza de ulei? :nas: :nas:

Link spre comentariu

Sfatul meu e sa le cureti foarte bine de praf initial. Praful este dusmanul de moarte al PC/laptop-urilor.Daca dupa curatare tot mai fac zgomot poti incerca si cu WD40, desi dupa ce vei gresa cu el, praful va adera mult mai bine si vor fi mai greu de curatat.E totusi un PIII, e batran. Cu siguranta lagarele de la coolere s-au cam uzat, e normal sa fie zgomotoase.

Link spre comentariu

Am inteles acum, sa vad cum am sa le curat. Tocmai am reinstalat win-ul, acum 2 zile, ce antivirus sa pun pe el, care sa nu consume multe resurse si sa fie '' cu bun simt''? :da Am avut pana acum Avast, Avira, Nod 32...Ce imi recomandati pentru el?Va multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Am downloadat AVG free edition 32bit, x86. L.E. Acum am vazut ca il depaseste pe bietul PIII la system requirements...Ce sa pun? Versiunea 7.5 sau 8.5, stiind ca le suporta pe ambele?Totusi vreau sa nu-i ia mult din ''entuziasm'' :rade:

Link spre comentariu

Vreau sa incerc sa-i pun un linux...stiu ca e off-topik, cum se instaleaza acest sistem de operare, si ce avantaje/ dezavantaje ar avea pe un P3, utilizare normala...internet, muzica, etc. :da :da

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Am o intrebare..vreau sa schimb ramul, Cel actual e de 256mb, Iar codul sau e PC133-333-542-A...Ce DDR este? Daca nu ma insel DDR1?

Ce ai tu acolo se numeste SD-RAM,parca e cu vreo generatie mai veche decat ddr1 si ai sanse sa mai gasesti doar pe la colegii forumisti sau prin talcioc.
Link spre comentariu

Nu ai ce adapta,northbridge-ul este prea vechi si,in plus fata de asta,sd-ramul are 3 fasii care intra in socket,fata de ddr care are doar 2,explicata mai pe romaneste.Sfatul meu ar fi sa incepi sa pui bani la ciorap si sa-ti iei si tu acolo un pc mai decent,caci acestui PIII i-a cam trecut vremea.

Link spre comentariu

Am alt calculator, l-am mentionat mai sus, e cumparat anul trecut...acum ma mai jac cu acesta, PIII.I-am gasit placa de sunet la un prieten, se numeste TREMOR VT 1723...dar nu-i gasesc driver...Ma puteti ajuta cu un link?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări