Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Identificare masa rotativa pt freza...

Vizitator Painkiller

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radu cnc

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator Dulgherul

Poate ceva dimensiuni ajutau la identificarea ei,eu cred ca este de la un fus22 dupa ce dimemsiune pare in poza.Pe freza care ai cumparat-o nu se potriveste?

Link spre comentariu
Vizitator Painkiller

Poate ceva dimensiuni ajutau la identificarea ei,eu cred ca este de la un fus22 dupa ce dimemsiune pare in poza.Pe freza care ai cumparat-o nu se potriveste?

Greseala mea... Placa rotativa are diametrul de 360 de mm deci nu cred ca este de la FUS 22. Distanta dintre gaurile de prindere nu am masurat-o.
Link spre comentariu

Masa rotativa prezentata este de la un FUS25 model mai nou cu diametrul mesei de Ø400mm si distanta intre gaurile de fixare pe masa de 63mm.Daca se foloseste pe un FUS22 trebuie frezate urechile de prindere pe masa frezei ca la FUS22 cred ca distanta este de 55mm, ne pot lamuri acest aspect posesorii de FUS22.

Link spre comentariu
Vizitator Painkiller

Distanta dintre gaurile de prindere este de 125 mm (masurat de la centru la centru). La freza mea nu se potriveste (fara sa-i fac modificari) deoarece este Schaublin 53...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări