Vizitator Painkiller Postat Ianuarie 2, 2013 Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 Acum cateva luni am cumparat o freza si odata cu ea am primit si aceasta masa rotativa. Are cineva idee de la ce tip de freza provine? Link spre comentariu
Vizitator Dulgherul Postat Ianuarie 2, 2013 Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 Poate ceva dimensiuni ajutau la identificarea ei,eu cred ca este de la un fus22 dupa ce dimemsiune pare in poza.Pe freza care ai cumparat-o nu se potriveste? Link spre comentariu
Vizitator Painkiller Postat Ianuarie 2, 2013 Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 Poate ceva dimensiuni ajutau la identificarea ei,eu cred ca este de la un fus22 dupa ce dimemsiune pare in poza.Pe freza care ai cumparat-o nu se potriveste?Greseala mea... Placa rotativa are diametrul de 360 de mm deci nu cred ca este de la FUS 22. Distanta dintre gaurile de prindere nu am masurat-o. Link spre comentariu
radu cnc Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Masa rotativa prezentata este de la un FUS25 model mai nou cu diametrul mesei de Ø400mm si distanta intre gaurile de fixare pe masa de 63mm.Daca se foloseste pe un FUS22 trebuie frezate urechile de prindere pe masa frezei ca la FUS22 cred ca distanta este de 55mm, ne pot lamuri acest aspect posesorii de FUS22. Link spre comentariu
Vizitator Painkiller Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Distanta dintre gaurile de prindere este de 125 mm (masurat de la centru la centru). La freza mea nu se potriveste (fara sa-i fac modificari) deoarece este Schaublin 53... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum