Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

o parere despre BOSE 301 mk II

Big

Postări Recomandate

va salut, am gasit o pereche de incinte modelul asta BOSE 301 mk II, am citit pe diverse siteuri pareri despre ele insa ele sunt impartite. multi spun ca sunt ok insa nu excelente, iar alti spun ca sunt niste gunoaie :speriat are sau a avut cineva modelul asta? suna ok? pretul de achizitie ar fi cam 400 ron zic ok pt ca modelul asta l-am gasit si la 400 de dolari. detin o pereche Studiocraft 220 by BOSE, cumparate de aici de pe forum de care sunt foarte multumit, asteptarile mele de la modelul pe care vreau sa il cumpar sunt clar mai mari. intrebarea finala ramane : modelul Bose 301 mkII suna mai bine decat Studiocraft 220? merita cei 400 ron? (luand in considerare ca ar trebui reconditionate cutiile, eventual inlocuit furnirul si plasele).ps. vor fi folosite pt muzica stereo, fara sub. multumesc anticipat pt raspunsuri.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Big

3

• Luca

2

• alexutu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Daca ai fost multumit de Studiocraft 220 by BOSE foarte posibil sa fi multumit si de BOSE 301 mk II ..Dupa parerea mea la 400 lei poti gasi boxe mult mai serios realizate pe 3 cai cu difuzor de bass mai mare ce are suspensie de cauciuc, si tweeter/medie cu calota de matase si filtre ordinu 2 sau 3.Un bun exemplu este Grundig sau Canton.

Link spre comentariu

am zis bose pt ca e modelul pe care l-am ascultat si mi-a placut, am ascultat si technics, sony (incinte modele mai noi si o parte de la combine audio deci nu stiu daca are relevanta) insa nu am fost la fel de incantat de sunet.ps. de ce sunt atat de scumpe modelele de la bose comparativ cu restul?

Link spre comentariu

Alea de la combina sunt sub orce critica, lafel ca sony si technics din zilele noastre.

ps. de ce sunt atat de scumpe modelele de la bose comparativ cu restul?

Bose dupa mine este o firma de fita ce se bazeaza pe design frumos, atragator si reclama agresiva, astfel de produse atrage doar amatori de frumos, in niciun caz cunoscatori !Decat Bose mai bine frati lor JBL , aia au modele mai multe, mai bune si mai ieftine ce isi merita bani "cat de cat"
Link spre comentariu

parerea mea e ca bose sunt supertari in domeniu audio, au niste tehnologi brevetate de ei cum ar fii acustimass, o tehnologie care face ca muzica sa sune cat mai natural, intr-un fel mulandu-se pe spatiul in care e folosit,nu imi permit inca da as merge pe bose, la stereo, nus ce sa zic am ascultat si dastea suna bine, tine si de preferinte, asculta-le si dk iti plac iale, oricum sunt boxe de calitate.

Link spre comentariu

problema e ca nu le pot asculta, cel care le vinde este din alt oras, de asta am intrebat pe cineva care le are sau le-a avut pt o parere. am ascultat muuuulte masini echipate cu boston audio, bang & olufsen etc, dar ca bose nu suna niciuna, are un sunet complet, cald si bas profund fara sa deranjeze absolut deloc, o placere sa asculti. insa boxe de casa bose nu am ascultat decat un sistem "acustimass" care suna foarte bine, tare, clar,puternic insa ii lipsea ceva, sunetul e cumva rece. pe filme nota 20.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări