balasmihail Postat Ianuarie 2, 2013 Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 La multi ani tuturor utilizatorilor forumului. Am o imrimanta Lexmark stylus color 580 si sistem de opoerare windows 7. Nu gasesc drivere pentru win.7 sa pot folosi imprimanta. Are cineva aceste drivere sau stie o alta posibilitate de a folosi imprimanta pe acest sistem de operare? Link spre comentariu
Big Postat Ianuarie 2, 2013 Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 incercati pe site-ul lexmark, sigur au driverele pt win7 (asta daca nu cumva merg si cele originale de pe cd-ul imprimantei in cazul in care il mai aveti) Link spre comentariu
Dell vostro Postat Ianuarie 2, 2013 Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 Pentru acest tip de imprimanta,se poate folosi un driver universal (conform celor de la Lexmark ): http://www1.lexmark.com/ro_RO/software/upd/index.shtml Aveti pe site in partea dreapta,link de download. Link spre comentariu
balasmihail Postat Ianuarie 4, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Mii de scuze pentru confuzia creata, este vorba de o imprimanta EPSON nu de Lexmark. Am incercat cu cd.-ul original, dar imi spune ca sistemul de operare este incompatibil si cere schimbarea sistemului de operare. Pentru aceasta imprimanta as dori vreo sugestie. Va multumesc :46 Link spre comentariu
worker Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 ia uite ce zice Epson: http://www.epson.com/cgi-bin/Store/supp ... oid=181528 Succes!!! Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Am patit si eu asa ceva cu Win 7. Nimic de zis despre sistemul de operare, dar noile drivere pentru unele periferice sunt de cacao La mine, aveam un Lexmark inkjet, care functiona si cu un catus lipsa, respectiv daca n-aveam pe cel negru, imprima doar cu cel color si rezulta un substitut acceptabil de negru.Dupa instalarea Win 7 am avut neplacuta surpriza sa vad ca optiunea aceea nu mai era disponibila. LA fel cu un scanner Benq, vechea interfata grafica nu mai merge, am doar una generica, mult mai saraca in optiuni. Deci, au redus din calitate in favoarea altor optiuni. Pacat ! Link spre comentariu
balasmihail Postat Ianuarie 4, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 ia uite ce zice Epson:http://www.epson.com/cgi-bin/Store/supp ... oid=181528Succes!!!Multumesc worker, dar in lista data pentru Epson nu apare modelul meu. Link spre comentariu
Dell vostro Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Poftim: http://driverscollection.com/?H=Stylus% ... 0&By=Epson Link spre comentariu
balasmihail Postat Ianuarie 9, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Multumesc dell vostro, dar intre timp am instalat al doilea sistem de operare adica un xp.Bucuria a fost de scurta durata. Dupa ce am reusit sa curat capul de imprimare destul de bine, dupa o nefolosire de 10 luni, am mai imprimat de doua ori testul dupa care mi-a dat un mesaj de eroare necunoscuta si-mi cere sa contactez firma producatoare sau personal autorizat. Indiferent ce comanda dau, de schimbare a cartuselor,de imprimare, de curatare a capului, mesajul este acelas si imprimanta refuza sa mai miste. Miscare face doar cand este alimentata si cand se scoate cablul de date. Mai este vreo sansa? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 S-a ars capul de imprimare, cel mai probabil. Am patit de multe ori asta, mai ales cand se usuca cerneala in cartus sau e terminata si nu esti atent si dai print pana iese pagina alba :cry: Link spre comentariu
worker Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 capul de printare la Epson este piezo. e mai greu sa se arda. Link spre comentariu
balasmihail Postat Ianuarie 10, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Din cate inteleg este capul ? Sa stiti ca nu au fost consumate decat 3 cartuse pentru negru si unul pentru color. Este adevarat ca nu a fost folosita perioade mai indelungate, dar reusisem sa curat destul de bine capul. Daca nu mai este nimic de facut nu am dacat sa strang bani sa-mi iau alta. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Nu ai prin zona un magazin de consumabile care face si reumpleri de cartuse ? Du imprimanta la ei, dai o bere si te lamuresc ei daca e vre-o problema, au experienta. Noi nu putem decat sa ne dam cu parerea, dupa experientele personale, la fata locului e altceva! Link spre comentariu
balasmihail Postat Septembrie 8, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Rog inchide-ti topicul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum