Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

HP-15W sau E12-100S ?

bradacalin

Postări Recomandate

Dispun de 2 mil cam...si intentionez sa fac un subwoofer pasiv...de cat mai multi W... as dori dak sunteti amabili...o sugestie de dif care ca si pretz m-ar lasa sa-mi fac si incinta aferenta din aia 2 mil...incinta pt inceput va fi nefinisata..de asta ma voi ocupa eu mai incolo...acu doar dif si incinta.. ms anticipat :prayer:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bradacalin

7

• Mircea Bartic

3

• Bogdi16

2

Top autori în acest subiect

Din 2 mil..nu iti faci un subwofer calumea! eventual un wofer..cu un hp15....Sau daca te orientezi spre ceva Ying Chun....Eurotec..care cred ca te va satisface...mai mult ca un hp15...

Link spre comentariu

:O mai mult ca un hp15w??? :| deci pt dif sunt disponibili cam 1.7 mil...dak incinta nu trece de 100l...caz in care m-ar costa mai scump...dar cu E12-100s nu pot face ceva...am citit eu de in proiect bp6...dar nu stiu cata incredere sa am...

Link spre comentariu

e cam scumpicel putin...trece de buget..pana si ala de rezerva :(

intrebarea mea e...ce ar suna mai bine?

- un hp15w cu o incinta care nu prea stiu s-o fac (astept ajutorul vostru)

- un E12-100s cu incinta asta:

http://www.stocare.as.ro/proiecte/bassE12-100S.pdf

- sau un eurotech de 12" la care sa zicem k as putea face rost de dimensiuni pt o incinta care suna bine...

In calcul as vrea sa luam k hp-ul e cel mai puternic din cate am vazut eu pe net...si m-as incadra cu el in bani...

Link spre comentariu

:) eu stiu cum imi place...dar probabil mi-ar trebui un subwoofer dedicat pt cum imi place mie...si cum eu "traiesc" din alocatie..ma abtin de la a ma gandi la asa dif-uri...sunt chiar curios cum suna e12 ala...ar fi prima data cand fac un bp4 :d

Chiar vroiam sa intreb...ce ar trebui sa fac...bp4 de 90l...sau bp6 de 100l adaptat dupa alt dif?? e mare diferenta?

bp4 e ala de mai sus si bp6 e asta: http://www.stocare.as.ro/proiecte/bassE12-150S.pdf

ms :)

Link spre comentariu

deci sunt un mandru posesor de e12-100s :d, k tot ascult rap crek mi-l pun medalion...e prea tare frate...misto firma pa...deocamdata la cum se prezinta :finga: :finga: mai ramane sa vad cum suna in bp4...dar crek tot :finga: :finga: o sa fie... ms adi de dif...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări