bradacalin Postat Iunie 25, 2006 Partajează Postat Iunie 25, 2006 Dispun de 2 mil cam...si intentionez sa fac un subwoofer pasiv...de cat mai multi W... as dori dak sunteti amabili...o sugestie de dif care ca si pretz m-ar lasa sa-mi fac si incinta aferenta din aia 2 mil...incinta pt inceput va fi nefinisata..de asta ma voi ocupa eu mai incolo...acu doar dif si incinta.. ms anticipat :prayer: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iunie 25, 2006 Partajează Postat Iunie 25, 2006 Din 2 mil..nu iti faci un subwofer calumea! eventual un wofer..cu un hp15....Sau daca te orientezi spre ceva Ying Chun....Eurotec..care cred ca te va satisface...mai mult ca un hp15... Link spre comentariu
bradacalin Postat Iunie 25, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2006 :O mai mult ca un hp15w??? :| deci pt dif sunt disponibili cam 1.7 mil...dak incinta nu trece de 100l...caz in care m-ar costa mai scump...dar cu E12-100s nu pot face ceva...am citit eu de in proiect bp6...dar nu stiu cata incredere sa am... Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 25, 2006 Partajează Postat Iunie 25, 2006 cand vine importul nou, as putea sa-ti ofer asta: GZTW 25T 25 cm 300 watts, la 247 Lei http://www.ground-zero-audio.com/english/05_tw25t.htm vad ca esti Iesean :yawinkle: Link spre comentariu
bradacalin Postat Iunie 25, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2006 e cam scumpicel putin...trece de buget..pana si ala de rezerva :( intrebarea mea e...ce ar suna mai bine? - un hp15w cu o incinta care nu prea stiu s-o fac (astept ajutorul vostru) - un E12-100s cu incinta asta: http://www.stocare.as.ro/proiecte/bassE12-100S.pdf - sau un eurotech de 12" la care sa zicem k as putea face rost de dimensiuni pt o incinta care suna bine... In calcul as vrea sa luam k hp-ul e cel mai puternic din cate am vazut eu pe net...si m-as incadra cu el in bani... Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 26, 2006 Partajează Postat Iunie 26, 2006 eu as prefera hp-15W intr-o incinta Br de volum mare sau un bandpass de ordin 4 Link spre comentariu
bradacalin Postat Iunie 26, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2006 cred k am sa fac prima data cu e12 100s-ul de la adi...si dak nu-mi place cum suna...am sa ma reprofilez pe un hp15w... :finga: ms de sfaturi Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iunie 26, 2006 Partajează Postat Iunie 26, 2006 Ar fii bine sa iti pui intrebarea...Cum iti place basul? :rock: Link spre comentariu
bradacalin Postat Iunie 26, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2006 eu stiu cum imi place...dar probabil mi-ar trebui un subwoofer dedicat pt cum imi place mie...si cum eu "traiesc" din alocatie..ma abtin de la a ma gandi la asa dif-uri...sunt chiar curios cum suna e12 ala...ar fi prima data cand fac un bp4 Chiar vroiam sa intreb...ce ar trebui sa fac...bp4 de 90l...sau bp6 de 100l adaptat dupa alt dif?? e mare diferenta? bp4 e ala de mai sus si bp6 e asta: http://www.stocare.as.ro/proiecte/bassE12-150S.pdf ms Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 26, 2006 Partajează Postat Iunie 26, 2006 fa proiectul recomandat pentru difuzorul tau :yawinkle: Link spre comentariu
bradacalin Postat Iunie 26, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2006 aham adik bp4....bp6 era pt e12 150s...si zicea cineva k trebe modificate porturile..atat...bp4 am sa fac...numai sa pun mana pe dif Link spre comentariu
bradacalin Postat Iunie 27, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2006 deci sunt un mandru posesor de e12-100s , k tot ascult rap crek mi-l pun medalion...e prea tare frate...misto firma pa...deocamdata la cum se prezinta :finga: :finga: mai ramane sa vad cum suna in bp4...dar crek tot :finga: :finga: o sa fie... ms adi de dif... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum