Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme Amplificator 2x100W

Vizitator Walmark

Postări Recomandate

Vizitator Walmark

Daca ai pistol de lipit dezlipeste iesirea din preamplificator si vezi daca mai se aude ceva, incearca prin eliminare.

Am dezlipit firul out dar tot face asa.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 75
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator Walmark

Trebuie sa desfaci de aici toate firele

Posted Image

daca le desfaci si tot asa face insemna ca este chinezesc tda-ul sau filtraju este prost realizat.

Gata le-am scos pe toate si nu mai face nici fas nici poc

Pre-ul este cu filtru de inalte si bas. TDA1524A

Link spre comentariu
Vizitator Walmark

Bun, deci insemna ca problema este de la preu.Ar fi urmtoarele cauze posibile:-Filtraju prost realizat. -Masa lui nu este facuta bine.-Montat prea aproape de transformator.Vad ca ai si un VU-Metru ala unde este legat ?

Acum scot pre-ul si il mut langa radiator-ul de amp sau il tin in aer deasupra amplificatorului pentru test.Da este un VU-Metru si Peak. Este legat pe iesirea de la boxe.
Link spre comentariu

cauze posibile:Filtraju prost realizat. Masa lui nu este facuta bine.Montat prea aproape de transformator.

nu mai face nici fas nici poc

"Fis" si "poc" nu au nici o legatura cu proasta filtrare a alimentarii, cimp electromagnetic indus de trafo sau traseu de masa gresit... ar fi fost brrrrrr-um sau receptia unor programe radiodifuzate.
Link spre comentariu
Vizitator Walmark

Bun, deci insemna ca problema este de la preu.Ar fi urmtoarele cauze posibile:-Filtraju prost realizat. -Masa lui nu este facuta bine.-Montat prea aproape de transformator.Vad ca ai si un VU-Metru ala unde este legat ?

Acum scot pre-ul si il mut langa radiator-ul de amp sau il tin in aer deasupra amplificatorului pentru test.Da este un VU-Metru si Peak. Este legat pe iesirea de la boxe.
L-am dat mai departe de traf si tot asa face.Mai ramane ca ar fi prost sau masa proasta.Cum ii leg masa? nu o gasesc pe placa.
Link spre comentariu
:rade: N-are nici o legatura fissssssss si pooooocccc cu masa sau filtraju'...Verifica daca ai desenat corect traseele de cablaj, daca ai montat corect componentele si daca le-ai verificat inainte de montare (mai ales condensatoarele, oriunde ar fi montate - in redresor sau preamplificator), daca ai efectuat corect conexiunile iar in ultima instanta inlocuieste integratul.
Link spre comentariu

Poate nu vad eu bine, condensatorul ala din mijlocul cutiei este tot filtrajul amplificatorului?

Sau mai exact ce valoare are filtrajul acelui amplificator?

Ala cred ca este filtraju pt preu, corecor, WU-Metru,

Se pare ca fiecare modul are condensatorii lui de filtraj.

Posted Image

Link spre comentariu
Vizitator Walmark

Poate nu vad eu bine, condensatorul ala din mijlocul cutiei este tot filtrajul amplificatorului? Sau mai exact ce valoare are filtrajul acelui amplificator?

I'm backSunt 2 buc de 4700 uF cu 2 sigurante + 4 rezistente + inca ceva care nu stiu ce este.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări