Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SAMSUNG SGH-X480

stefanpecsi

Postări Recomandate

Buna stimati prieteni!Pe acest forum gasesti raspunsuri pentru orice,sint o multime de oameni ,care iti sar in ajutor,si pina la uma iti gasesti rezolvarea problemelor.La multi ani,tuturor!Am un telefon SAMSUNG SGH-X480,am ceva poze importante pe el,telefonul e functional,ok si as vrea sa descarc pozele pe calculator de pe el,am si cumparat un cablu de date anul trecut,nou de la cineva,l-a adus de la o firma,dar nu simte telefonul cuplat,am incercat si la alt telefon de-al unui prieten,nici pe ala nu-l vede calculatorul,Modelul cablului de date prin usb este PCB113BDE.Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefanpecsi

2

• bugytech

1

• maryuss2011

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Am luat un driver de pe internet,e instalat,eu cred ca driverul e bun,cind conectez telefonul,nu ar trebui sa il vada,calculatorul si dupa aia sa imi ceara driverul?Cablul e nou-nout!Merci,poate aveti alte idei,sau stiti de unde pot lua driverul,daca asta e de vina,ca nu am original cu cd!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări