stefanpecsi Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 Buna stimati prieteni!Pe acest forum gasesti raspunsuri pentru orice,sint o multime de oameni ,care iti sar in ajutor,si pina la uma iti gasesti rezolvarea problemelor.La multi ani,tuturor!Am un telefon SAMSUNG SGH-X480,am ceva poze importante pe el,telefonul e functional,ok si as vrea sa descarc pozele pe calculator de pe el,am si cumparat un cablu de date anul trecut,nou de la cineva,l-a adus de la o firma,dar nu simte telefonul cuplat,am incercat si la alt telefon de-al unui prieten,nici pe ala nu-l vede calculatorul,Modelul cablului de date prin usb este PCB113BDE.Va multumesc! Link spre comentariu
maryuss2011 Postat Ianuarie 2, 2013 Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 la multi ani!! ai driverele telefonului instalate in pc? Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Ianuarie 3, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Am luat un driver de pe internet,e instalat,eu cred ca driverul e bun,cind conectez telefonul,nu ar trebui sa il vada,calculatorul si dupa aia sa imi ceara driverul?Cablul e nou-nout!Merci,poate aveti alte idei,sau stiti de unde pot lua driverul,daca asta e de vina,ca nu am original cu cd! Link spre comentariu
bugytech Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 SGH X480 nu suporta comunicatia pe portul USB, doar pe portul serial. http://www.gsmarena.com/samsung_x480-1022.php Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum