ohamoha Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 Salut si la multi ani.Vroiam sa va intreb ce variante simulator+compilator folositi.Eu am utilizat MikroC si Proteus buna bucata de timp. De vreo luna ma joc cu MPLAB X si XC8 deoarece mikroc nu e chiar asa flexibil si cu MPLAB pot face debuging direct pe circuit folosind pickit2.Desi am inteles ca ar trebui sa se poata, nu am reusit sa fac debuging folosind Proteus VSM.Ma intereseaza ce combinatii mai folositi si ce puteti face cu ele din punct de vedere al simularii.Merci fain Link spre comentariu
Vizitator Cipri_v Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 Eu pentru atmega folosesc proteus si functioneaza totul cum ar trebuii. Link spre comentariu
ohamoha Postat Ianuarie 2, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 Doar in Proteus merge ok si la mine. Doar ca am incercat sa fac debug in MPLAB folosind Proteus, ceva similar cum fac cu PicKit2.Anyway nu tin musai sa rezolv problema asta, dar m-ar interesa un comentariu asupra deciziei mele de a trece de la MikroC la XC8 (cu MPLAB X), si eventual un sfat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum