Vizitator c3r3b3l4you Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 Sunt in clasa X-a si am inceput sa folosim Eagle. Primul pas realizam schema apoi cablajul. Ma descurc cat de cat cu programul adica stiu sa iau elemente din biblioteca, sa le realizez conexiunile("liniile" intre ele) Vreau sa ma perfectionez mai bine cu acest program, adica sa stiu cat mai multe in el si cat de bine. Ce tutoriale imi recomandati, daca se poate in romana. Si inca ceva, puteti sa-mi spuneti cam ce mai pot face cu acest program adica am inteles ca are ceva legatura cu oscilatorul. Imi place foarte mult domeniu si vreau sa invat cat mai multe. Va multumesc frumos pentru raspunsurile voastre! Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 Uite aici tutoriale: http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=66&t=66462. Din pacate vei avea nevoie de engleza, nici EAGLE CAD nu este in romana. Nu stiu despre ce oscilator vorbesti ca EAGLE are legatura, dar EAGLE nu face (ca operatii de baza) simulari. D-aia ii zice EAGLE CAD, pentru ca face CAD. Poate te referi la aditia de LT-spice?! Vezi ULP-urile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum