Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sincronizare inchidere centralizata renault laguna 1

Vizitator nasa_usa

Postări Recomandate

Vizitator nasa_usa

Va rog frumos daca ma poate ajuta si pe mine cineva sa sincronizez o cheie pentru inchiderea centralizata RF la o laguna 1 1999.Cand o sincronizez la primul apasat pe telecomanda se aude un tacanit in actuatori si la a doua apasare nu se mai aude nimic, la fiecare sincrozizare este la fel, in timp ce o sincronizez ma uit in ddt2000 si imi zice ca s-a sincronizat si imi arata ca semnalul este ok iar codul aleatoriu care il genereaza se schimba si el la fiecare apasare a cheii, dar nimic mai mult.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator cipul

Problema nu este sincronizarea...ci electronica din cheie.De obicei se mai rezolva prin inlocuirea oscilatorului de pe placuta din cheie.poate poti pune o fotografie cu cheia...chiar si desfacuta

Link spre comentariu
Vizitator nasa_usa

Problema nu este sincronizarea...ci electronica din cheie.De obicei se mai rezolva prin inlocuirea oscilatorului de pe placuta din cheie.

Mersi de raspuns, nu ma pricep foarte bine la electronica(stiu cat de cat baza), dar presupun ca oscilatorul este piesa alba.

post-49668-139829553738_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator nasa_usa

Da oscilatorul e piesa alba. sunt sanse ca prin inlocuirea lui totul sa fie ok...daca nu e mai complicata treaba...

OK. Oscilatorul trebuie sa fie exact 13.560/94L sau poate sa fie doar 13.560 si daca nu se rezolva cu oscilatorul ce poate fi? Totusi daca este din telecomanda problema de ce imi arata in UCH ca se schimba codul aleator si imi spune ca se memoreaza OK cheia. Mersi
Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
Vizitator nasa_usa

Revin la aceasta problema, am rezolvat cu un modul de inchidere centralizata dar totusi parca vreau sa folosesc inchiderea masinii.Referitor la ultima intrebare pe care am postat-o ce imi puteti spune? Oscilator nu am gasit decat pe ebay 10 buc. 1.5 dolari modelul cu carcasa metalica 13.560 hc-49s.

Multumesc

O zi buna

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări