dalu Postat Iunie 25, 2006 Partajează Postat Iunie 25, 2006 In Local Disk ,, C '', folderul Documents and Setting, are [conform click drept---properties] 4,5 Gb. Daca deschid sau explorez folderul si adun ceea ce este in subfolderele acestuia, i-mi rezulta o valoare de 25 Mb. Cum draq pot sa vad cei 4,5 Gb ?? :smt013 :smt102 . Sa va spun de unde mi se trage.Am incercat sa instalez Half-Life 2~ Episode One. I-am dat click pe executabilul acestuia, calc-ul a inceput sa dezarhiveze, si la un moment dat , i-mi da mesaj de alerta ca nu mai am spatiu pe discul C( si aveam vreo 2 Gb ). Probabil am gresit , deoarece ma gandesc ca trebuia sa copiez arhiva in directorul lui Half-Life 2 si acolo s-o dezarhivez (acolo am si spatiu, vreo 30 Gb). In sfarsit, a trebuit sa instalez Partition Magic 8, si sa-mi maresc C-ul cu inca 10 Gb. Deci va rog, cei care aveti vreo sugestie sau v-ati lovit de problema asta ajutati-ma . :prayer: :prayer: :smt100 :smt100 Link spre comentariu
dalu Postat Iunie 25, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2006 Am urmarit topicurile mai vechi si am reusit conform sfaturilor de la topicul : http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=9255 sa fac toate fisierele vizibile. Am gasit cei 4,5 Gb. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum