Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa tensiune 19-24V / 3A

briobit

Postări Recomandate

Am si eu o intrebare daca nu e cu suparare ... o schema ca aceasta de aici dar sa aiba si o protectie si sa furnizeze o tensiune reglabila intre 19 - 24 volti si sa tina un curent de 2-3 amperi pe durata mare de timp se poate posta/realiza ? De preferat cat mai rezistenta.Ca regim de functionare avem asa : in primele 2-3 minute un curent absorbit de 2 - 3 amperi dupa care mentinut la 1.5 - 2 amperiVa multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• briobit

4

• leoncris

3

• marius_3004

1

• Marius84

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

:jytuiyu ... se pare ca nu ma exprim cum trebuie ... caut o sursa ( un montaj) care sa imi livreze parametrii mai sus mentionati fara transformator , adica ceva cum sunt alimentatoarele de la laptop .... sau daca nu se poate asa o sa prezint un model care pe el scrie 12 volti 2 amperi daca merge modificat sa scoata 24 macar la acelasi amperaj.Va multumesc.
Link spre comentariu

Iti recomand calduros o sursa de laptop hp, care se poate modifica usor in partea de secundarEu am gasit una pe okazii la 20 lei cu transport inclus si am reparat-o. Initial era de 19v/aproape 5A, am facut-o sa scoata 24v si sigur duce 4 amperi. Spor!

Link spre comentariu
Vizitator smilex

o sursa de laptop

Subscriu. Exista flyback-uri de vanzare la preturi accesibile care determina convingerea ca nu merita financiar si ca timp, confectionarea uneia. Toate sunt relativ fiabile, dar pot fi modificate/imbunatatite. Confectionarea lor merita numai in scop didactic sau daca parametrii nu sunt uzuali, deci greu de gasit. Pentru 35-50lei, te costa mai mult piesele, nu mai vorbesc de manopera si cunostintele necesare.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări