briobit Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 Am si eu o intrebare daca nu e cu suparare ... o schema ca aceasta de aici dar sa aiba si o protectie si sa furnizeze o tensiune reglabila intre 19 - 24 volti si sa tina un curent de 2-3 amperi pe durata mare de timp se poate posta/realiza ? De preferat cat mai rezistenta.Ca regim de functionare avem asa : in primele 2-3 minute un curent absorbit de 2 - 3 amperi dupa care mentinut la 1.5 - 2 amperiVa multumesc anticipat. Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 viewtopic.php?f=41&t=93840&start=15 Link spre comentariu
briobit Postat Ianuarie 1, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 ms frumos ... ideea e ca preferam fara transformator .... sa reduc la maxim spatiul unde vine montajul Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 viewtopic.php?t=4116&p=264338 Link spre comentariu
briobit Postat Ianuarie 1, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 ... se pare ca nu ma exprim cum trebuie ... caut o sursa ( un montaj) care sa imi livreze parametrii mai sus mentionati fara transformator , adica ceva cum sunt alimentatoarele de la laptop .... sau daca nu se poate asa o sa prezint un model care pe el scrie 12 volti 2 amperi daca merge modificat sa scoata 24 macar la acelasi amperaj.Va multumesc. Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 Atunci modifica o sursa ATX. Cauta pe forum. Link spre comentariu
marius_3004 Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 Cat de mare e spatiul in care trebuie sa o bagi?Sursa,biensure.... Link spre comentariu
Marius84 Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 Iti recomand calduros o sursa de laptop hp, care se poate modifica usor in partea de secundarEu am gasit una pe okazii la 20 lei cu transport inclus si am reparat-o. Initial era de 19v/aproape 5A, am facut-o sa scoata 24v si sigur duce 4 amperi. Spor! Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 o sursa de laptopSubscriu. Exista flyback-uri de vanzare la preturi accesibile care determina convingerea ca nu merita financiar si ca timp, confectionarea uneia. Toate sunt relativ fiabile, dar pot fi modificate/imbunatatite. Confectionarea lor merita numai in scop didactic sau daca parametrii nu sunt uzuali, deci greu de gasit. Pentru 35-50lei, te costa mai mult piesele, nu mai vorbesc de manopera si cunostintele necesare. Link spre comentariu
briobit Postat Ianuarie 1, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 am inteles, va multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum