Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

motor rasnita cafea

marius_3004

Postări Recomandate

• Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marius_3004

12

• validae

6

• briobit

3

• Magnus

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

E prea mare pentru o bormasina care gaureste cu burghie de 1mm! Nu mai vorbesc de zgomot si faptul ca e pe bucse nu pe rulmenti.Lasa rasnita in pace, cauta orice motoras de cc gen ventilator jucarie sau recuperat din diverse mecanisme, dvd-uri etc.. Faci o bucsa in care fixezi burghiul si o fixezi pe ax, nu ai nevoie de mare putere sa dai gauri de 1mm in cablaje. Dar mai e o varianta, sunt niste mixere de cappucino cu baterii, foarte ieftine, 5-10 lei pe la buticuri, mai bine modifici unul din ala.

Link spre comentariu

Cu stativ voiam sa o fac,am uitat de bucsi.Minuni din alea din motorase de casetofon am,voiam sa fac una mai cumsecade si de turatie mai mare.PArca nu ma lasa inima sa dau pe 100 pe una de cumparat facuta din plastice.

Link spre comentariu

Motoarele din video mai vechi sunt foarte bune, am avut si eu unul mai demult, doar ca sunt mai voluminoase.Pana la urma, orice motoras de mica putere se poate folosi, decat sa dai 100lei pe prostiile alea de bormasini mici. Trebuie insa lucrat cu precizie, sa fie perfect centrat burghiul altfel vibreaza si :ops se rupe

Link spre comentariu

Nu stiu pe unde am citit,cred ca tot pe aici ca de fapt trebuie turatie mare la burghiele mici,se cam tocesc si se rup de la datul cu mana.De aceea vreau unul mai mare si rapid.Ala de mixer e mai special sau tot motoras de cc normal?

Link spre comentariu

Eu am vazut masini de gaurit pentru cablaje la preturi foarte mici.Pentru cine face cablaje in mod curent se poate cumpara o mica freza, gen "dremel" dar de alta marca - eu aveam Einhell si se poate construi un stativ. Apoi am cumparat Dremel dar curios, exacentricitatea era mai mare.Acum eu folosesc Proxxon si sunt multumit, probabil este scump pentru un amator dar pentru utilizare intensiva e cu totul alta viata. Folosesc burghie de calitate dar se tocesc ... asta e... cu fibra de sticla.Daca burghiele sunt de proasta calitate se tocesc dupa cateva gauri... eu am patit-o cu burghie chinezesti.Mai demult am folosit chiar o bormasina cu acumulator, ieftina, tot de la Einhell, dar daca se face un suport care sa mentina directa, e ok. Suportul mobil se poate face pentru placa de cablaj, daca bormasina e mare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări