Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Unde pot face Practica !!!

Vizitator alcsalx

Postări Recomandate

q_acdc - cred ca m'ai inteles gresit.Nu este nici o rusine sa fi depanator de apartament si , cred , ca majoritatea celor care posteaza aici sunt astfel de depanatori.Ideea era cu totul alta.Ceea ce nu am inteles este : "un depanator de apartament cam da de "pamant" un electronist profesionist(ma refer in domeniul unde lucrez)" - adica ?(montator usi ; electrician , sau depanator R-TV)Apropo , off topic , si eu sunt fan AC/DC.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bobinatorul

3

• leoncris

3

• romicap

3

• q_acdc

2

Top autori în acest subiect

La prima intrebare am raspuns .La urmatoarele ,da am montat si usi de interior lemn,sticla ,glisante,telescopice din sticla,amortizoare de usa,pardoseala.Electrician in timpul liber(cand nu sunt pe teren sunt la intretinere) si de reparatii tv nu mai servesc din anul 2002.

Link spre comentariu

Am terminat Liceul de Posta si Telecomunicatii "Gheorghe Airinei"

Am fost si eu pe acolo, pe Romancierilor. Numai ca pe vremea mea se numea nr.13 P.T.T.R.Atunci exista cerc de electronica si radioamatorism precum si o biblioteca foarte bine dotata.Profesorilor de specialitate de acolo chiar le facea placere sa invete elevii.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări