nationalistu Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 Salut am un telefon NOKIA 5230 adus din Italia,nu stiu in ce retea este codat si eventual doresc sa al decodez pentru reteaua orajge cu un soft dedicat daca sunt disponibile asemenea softuri.Cu stima. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 Greu de crezut ca i-ti va pune cineva la dispozitie un soft de facut bani! Ma refer la cei ce se ocupa cu decodarea telefoanelor. Plus ca de obicei e nevoie de o interfata de transfer date JTAG , JAF, etc,nu bagi cablul mini/micro USB si gata ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 Telefonul este SL3... Se deblochează numai pe IMEI sau prin brute force. În ambele cazuri costă între 60>80 lei. Link spre comentariu
nationalistu Postat Ianuarie 2, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 Telefonul este SL3... Se deblochează numai pe IMEI sau prin brute force. În ambele cazuri costă între 60>80 lei.Multumesc pentru raspunsuri,nu e telefonul meu e al unui cunoscut,eu l-am atentionat ca al costa ceva bani,nu ma crezut. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum