Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema instalare windows xp sp2 sau sp3

cristybadea

Postări Recomandate

La multi ani!Am un pc P2 pe care am rulat fara probleme WIn98.Acum ca HDD-ul pc-ului a murit am pus un HDD de 20Gb si vreau sa instalez WIN xp sp2 sau sp3 problema este ca nu stiu ce sa modific in bios sa booteze de pe CD si nici daca ar merge XP-ul pe el.Are 256mb RAM si DVD ROM.Astept ceva idei.multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristybadea

11

• elmar

5

• validae

2

• worker

2

Top autori în acest subiect

daca spui si ce Bios are poate se gaseste cineva sa dea un sfat.referitor la sistemul de operare mai bine ar merge un Win98 decat XP. poate sa ruleze si XP dar cu mai multa memorie si depinde in mare masura de procesor. Procesorul, procesorul, cat e procesorul? :ras: Un an nou fericit!!!

Link spre comentariu

Mai bine-i pui un Linux cu grafica windows like daca nu esti gamer !Sunt o gramada de distributii care seamana izbitor cu windows-ul si au aplicatii gen Office incluse.Sunt linuxuri care booteaza de pe stick sau direct de pe CD, nici nu trebuie sa le instalezi, rulezi din RAM fiindca consuma putine resurse :da Cu configuratia ta XP-ul merge la limita si-ti vine sa :sparge:

Link spre comentariu

Pe procesor care este un modul pe care are lipit un cipset si cateva alte componente scrie PENTIUM II 80523PY350512PE SL2U3 09120129-0244 COSTA RICA.Modelul bioss-ului nu-l stiu momentan pentru ca am renuntat la a mai lucra la el :da momentan.

Link spre comentariu

Eu am instalat XP si pe 128MB RAM, daca ai 256MB nu ar trebui sa ai probleme.

Asta gandesc si eu dar nu stiu ce sa modific in bios sa-l fac sa booteae de pe CD ca discheta nu am
Link spre comentariu

Pe procesor care este un modul pe care are lipit un cipset si cateva alte componente scrie PENTIUM II 80523PY350512PE SL2U3 09120129-0244 COSTA RICA.

procesorul e destul de mic ...e vorba de 350mhz...cred ca va merge windows xp dar va fi destul de incet...mai ales daca instalati si ativirus pe el...pentru a va ajuta (cineva) cu setarile din bios pentru a boot-a de pe CD trebuie sa spuneti exact ca "unitate"aveti....si astfel poate se gaseste cineva care are acelasi tip de calculator si va poate indruma... :da
Link spre comentariu

A = dischetaC = hard disk (asa cred)S-ar putea sa nu aiba optiune sa booteze de pe CDROM, totusi nu strica sa incerci toate optiunile.Sau incearca sa pui CDROM-ul ca "primary master" si hdd-ul ca slave, apoi alegi "C"

Link spre comentariu

cu o cautare pe net dupa modelul placii de baza se pot gasi driverele. Asta daca modulele video si audio sunt integrate.Mai simplu se poate folosi un soft care sa identifice componentele din sistem gen everest.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări