cristybadea Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 La multi ani!Am un pc P2 pe care am rulat fara probleme WIn98.Acum ca HDD-ul pc-ului a murit am pus un HDD de 20Gb si vreau sa instalez WIN xp sp2 sau sp3 problema este ca nu stiu ce sa modific in bios sa booteze de pe CD si nici daca ar merge XP-ul pe el.Are 256mb RAM si DVD ROM.Astept ceva idei.multumesc Link spre comentariu
worker Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 daca spui si ce Bios are poate se gaseste cineva sa dea un sfat.referitor la sistemul de operare mai bine ar merge un Win98 decat XP. poate sa ruleze si XP dar cu mai multa memorie si depinde in mare masura de procesor. Procesorul, procesorul, cat e procesorul? Un an nou fericit!!! Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Mai bine-i pui un Linux cu grafica windows like daca nu esti gamer !Sunt o gramada de distributii care seamana izbitor cu windows-ul si au aplicatii gen Office incluse.Sunt linuxuri care booteaza de pe stick sau direct de pe CD, nici nu trebuie sa le instalezi, rulezi din RAM fiindca consuma putine resurse Cu configuratia ta XP-ul merge la limita si-ti vine sa Link spre comentariu
cristybadea Postat Decembrie 31, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Pe procesor care este un modul pe care are lipit un cipset si cateva alte componente scrie PENTIUM II 80523PY350512PE SL2U3 09120129-0244 COSTA RICA.Modelul bioss-ului nu-l stiu momentan pentru ca am renuntat la a mai lucra la el momentan. Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Eu am instalat XP si pe 128MB RAM, daca ai 256MB nu ar trebui sa ai probleme. Link spre comentariu
cristybadea Postat Decembrie 31, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Eu am instalat XP si pe 128MB RAM, daca ai 256MB nu ar trebui sa ai probleme.Asta gandesc si eu dar nu stiu ce sa modific in bios sa-l fac sa booteae de pe CD ca discheta nu am Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Pe procesor care este un modul pe care are lipit un cipset si cateva alte componente scrie PENTIUM II 80523PY350512PE SL2U3 09120129-0244 COSTA RICA.procesorul e destul de mic ...e vorba de 350mhz...cred ca va merge windows xp dar va fi destul de incet...mai ales daca instalati si ativirus pe el...pentru a va ajuta (cineva) cu setarile din bios pentru a boot-a de pe CD trebuie sa spuneti exact ca "unitate"aveti....si astfel poate se gaseste cineva care are acelasi tip de calculator si va poate indruma... Link spre comentariu
cristybadea Postat Ianuarie 2, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 Bioss-ul este B687 ver 1.2.multumesc si astept parerile dvs Link spre comentariu
sorinpavel Postat Ianuarie 2, 2013 Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 http://www.elhvb.com/mobokive/archive/P ... s/b687.pdf Vezi pe la pg.27 la "boot seqvente" modifici sa boot-eze primul cd-rom-ul.Succes Link spre comentariu
danb1974 Postat Ianuarie 2, 2013 Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 Prea slab pentru a folosi xp pe bune Link spre comentariu
cristybadea Postat Ianuarie 2, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 http://www.elhvb.com/mobokive/archive/Procomp/manuals/b687.pdfVezi pe la pg.27 la "boot seqvente" modifici sa boot-eze primul cd-rom-ul.SuccesCare din ele ar fi cd-rom-ul?A,C sau SCSI-ul?multumesc Link spre comentariu
sorinpavel Postat Ianuarie 2, 2013 Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 Pai in BIOS nu spune care ar fi? In general A= flopy C= hard dar ar trebui sa-ti spuna bios-ul ce a vazut acolo.Succes Link spre comentariu
modoran Postat Ianuarie 2, 2013 Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 A = dischetaC = hard disk (asa cred)S-ar putea sa nu aiba optiune sa booteze de pe CDROM, totusi nu strica sa incerci toate optiunile.Sau incearca sa pui CDROM-ul ca "primary master" si hdd-ul ca slave, apoi alegi "C" Link spre comentariu
cristybadea Postat Ianuarie 4, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Am reusit sa instalez win-ul dar acum nu gasesc driverele.M-ar interesa doar cele audio-video si va cer ajutorul.multumesc Link spre comentariu
worker Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 cu o cautare pe net dupa modelul placii de baza se pot gasi driverele. Asta daca modulele video si audio sunt integrate.Mai simplu se poate folosi un soft care sa identifice componentele din sistem gen everest. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum