Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe 3A + Pioneer A-441

valentinleonte

Postări Recomandate

Vreau sa stiu parerea domniilor voastre legat de niste boxe 3A impreuna cu un amplificator Pioneer A-441. Sincer eu sunt ff multumit de amplificator, si vreu sa-l rasfat cu niste boxe serioase.

post-4991-139829550175_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• valentinleonte

6

• Luca

4

• zal

2

• VTP

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Orice boxe vei alege, ai grijă să fie pe 8 Ohmi, ptr sănătatea amplifului.

Stiu dm Zal, il menajez cu 8 ohm, dar ce model de boxe ar fi bune pt acest model de amplif. Niste Unitra de 140W sau unitra de 75W fac casa buna cu acest amplif ?
Link spre comentariu

Initial credeam ca e vorba de astea http://www.reference3a.com/grandveena.htm, dar m-am linistit...

Pai astea ar fi produsele noii firme 3A care sa mutat in Canada, modelul care ma intereseaza pe mine este mai vechi cam de prin anii 80. Proprietarul spune ca se aud binisor, cele 3 difuzoare pt joase ar fi 2 iar al 3-lea este doar o simpla membrana, cutiile fiind inchise. Astept totusi recomndari pt niste boxe de calitate, dar modele mai vechi, ca sa le pot gasi la preturi decente.
Link spre comentariu

Nu cred ca sunt difuzoare unitra, sasiu difuzorului pare a fi cu tot cu rama din fata, iar difuzoarele unitra au suspensia lipita pe spatele menbranei, mai are si un cerc pe marginea ei.

Unitra tonsil 25/60/1:

Posted Image

Link spre comentariu

Boxele alea are suspensia la difuzoare de burete, foarte posibil dupa ce impingi vro 50W salam in ele sa se rupa suspensia datorita vechimi... :rade:

Pe Salam doar il mananc , nu-l si ascult :freaza:Intreb inca o data merita sau nu boxele 3a prezentate ?????. Stiu ca sunt vechi ca arputea sa se rupa membrana ( OK le reinnoiesc) , dar ca si fidelitate reprezinta ceva ???. Ce ati alege mai bun decat UNITRA 140W in aceeasi gama de dimensiuni ????
Link spre comentariu

Nu cred ca se merita, boxele alea sunt cum sa zis mai sus "un sicriu cu difuzoare".Ce am alege ? Depinde de:- Buget.- Ce muzica asculti.- Cat de tare vrei sa se auda.- Ce amplificator ai.Precizeaza astea 4 lucruri.

Link spre comentariu

- Buget. 600 ron- Ce muzica asculti. orice gen de muzica , dar nu in format mp3- Cat de tare vrei sa se auda. trebuie sa faca fata unui amplificator de 80W- Ce amplificator ai. Am spus si repet Pioneer A-441

Link spre comentariu

Ti-ar trebui boxe pe 3 cai, de preferat cu suspensie de cauciuc pt a nu creea probleme.

In bani tai se gasesc boxe nemtesti la sh gen heco, canton, magnat, arcus, mb quart, elac, grundig care sunt destul de bune fata de ce exista acuma noi pe piata.

De preferat sa iei boxel persnal cu proba atenta, eventual sa le asculti pe amplificatoru tau pt a vedea daca iti place cum suna.

Daca nu gasesti nimic in localitate si vrei sa comanzi dupa net, este o firma serioasa din cluj care auce din germania boxe, da si garantie www.power-zone.ro

Cumpararea unor boxe SH ramane o problema. De ce ? nu sti daca sunt in stare buna, daca se aud cum iti place, prin cate maini au trecut, cat au fost forjate, cat timp o sa mai te tina. Etc.. etc..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări