Vizitator gaby_pop78 Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Buna ziua.Acum cateva zile am ramas fara monitorul PC-ului deoarece s-a defectat. Am avut un monitor pe care il foloseam in autocar ptr calatori si l-am conectat la pc-ul meu. Primeste semnal video , se poate folosi dar o perioada scurta de timp de aprox un minut , rareori si mai mult timp dupa care intra in stand by. Conectat prin scart la semnalul tv e ok nu se opreste dar pe calculator nu se poate folosi. Ma poate ajuta cineva cu ceva solutii.Am incercat diferite rezolutii dar la fel intra in standby. Link spre comentariu
popa ionut Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Va recomand sa il desfaceti si sa schimbati condesatorii de pe alimentare. Link spre comentariu
Vizitator gaby_pop78 Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Monitorul e functional. Dupa cum am specificat inainte , aceasta problema apare doar cand e conectat prin cablul VGA la computer. Daca ii dau semnal tv functioneaza perfect fara a intra in standby Link spre comentariu
Vizitator gaby_pop78 Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Am incercat din setarile ce se gasesc in meniul monitorului dar nu reusesc sa gasesc de unde i-as putea marii perioada de functionare pana sa intre in standby. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum