worker Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 acum la sfarsit de an, intr-o zona cu putin semnal, stick-ul digi nu mai functioneaza corespunzator.Am incercat cu un cablu prelungitor dar fara prea mult succes.Stiu, varianta cea mai buna, sa ma urc pe casa ca sa mearga netul. Eu vreau altele.Exista o varianta de up-date firmware sa mearga mai bine? semnal si rata de transfer.Firmware-ul actual este BD_P671A2V1.0.1B04 si versiunea driverului: 09/18/2009,1.2059.0.7Am incercat sa-l disec si am gasit in el doua mufe(nu stiu stanardul) pentru antena exterioara ca acelea care sunt in laptop pentru wirelees.Oare de unde pot gasi o antena exterioara pentru el?antenele care sunt in laptopuri sunt pentru aprox. 2,4Ghz si la Digi frecventa este 2,1Ghzpoate functiona o asemenea antena cu rezultate multumitoare?Multumesc pentru idei, sugestii si sprijinul acordat!Un 2013 plin de realizari!La multi ani! Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 fati o antena dublu byguard si modifica-o pt 2100 eu folosesc asa ceva de 2 ani cu semnal de la 12 metri deasupra soluluicoborarea o am cu cablu rgu58 care pierde cat china dar mere multumitor daca vrei iti dau si tie acest tip de cablu ca mai am cevaun an nou cu multa fericire Link spre comentariu
worker Postat Decembrie 31, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2012 multumesc pentru sugestie si cablu, dar am uitat sa specific ca imi trebuie o solutie mobila, nu fixa. stick-ul il folosesc pe teren (sa nu ma loghez la retelele clientilor) si in cele cateva zile libere pe an cand sunt plecat de acasa Un an nou fericit! Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 ok se poate face o antenuta micuta doar simplu biguard si te poti loga usor in retea dar trebuie sa sti exact unde este statia (BST releul) ce emite semnalul ca antena este destul de directionala an nou cu fericire Link spre comentariu
worker Postat Ianuarie 1, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 da. se pare ca este destul de complex de facut upgrade la un asemenea stick. cel mai simplu ar fi daca as gasi varianta sa-i fac ceva soft stick-ului sau sa gasesc altul mai bun. sau un router cu 3G. Spre exemplu TP-LINK TL-MR3420, cu 3G. am cautat date despre antena omnidirectionala, nu directionala ca nu ma avantajeaza asa ceva si am gasit acest link: http://martybugs.net/wireless/collinear.cgi Este pentru 2,4GHz dar pot sa o calculez pentru 2,1GHz. sper sa aiba un castig destul de bun. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 si eu folosesc antene de wifi pe2400 dar le folosesc pe 2100 sper sa nu se considere reclama http://www.evomag.ro/galerie.php?produs_id=11558 aceasta este antena ce o folosesc eu dar am facut si dublu biguard configurate in releu pasiv Link spre comentariu
worker Postat Ianuarie 1, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 o sa incerc si eu cu una de 2,4GHz. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum