Vizitator djcyp Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 am nevoie de o schema sa-mi cupleze un releu timp de 5 secunde.E pentru masina mea, cand ii pun contactul la masina sa cupleze un releu timp de 5 secunde(sa stea cuplat 5 secunde si sa decupleze dupa 5 secunde) indiferent cat sta contactul pus.ma poate ajuta si pe mine cu o schema? Link spre comentariu
Electronicserver Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Cu LM555 in configuratie monostabil . Link spre comentariu
fratello Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Din C2 se regleaza timpul ... temp.pdf Link spre comentariu
bercioiu Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Cred ca aici gasesti cea mai simpla varianta Link spre comentariu
relucavnic Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Incearca cu un releu de semnalizare si adica schimba condensatorul pune unul de valoare mai mare si o sa iti stea aprins cate secunde doresti(aicea depinde de valoarea condensatorului).Eu am facut un blitz din releu de semnalizare punand condensator de valoare mai mica.http://www.youtube.com/watch?v=8Ska8kHmlQg.Eu facand "stroboscopul" pe graba nu neavand chef sa caut condensator de 22uF cat imi trebuia acolo am pus 2 cozi de 10uF si unul de 2uF aia ii aveam la indemana. Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Eu am inteles ca releul ar trebui sa cupleze 5 sec si dupa ce trec aceste 5 sec, sa nu mai faca nimic...In cazul asta, releul de semnalizare nu e de folos Link spre comentariu
relucavnic Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Daca dadea mai multe detalii era foarte bine. Link spre comentariu
Vizitator FocusSAN Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 Cred ca tot aici se incadreaza si ce vreau eu sa fac. Vreau sa fac un sistem Follow me home, dar care sa alimenteze DRL-ul existent. Mai pe scurt, dupa ce opresc motorul, sa tina DRL-ul aprins inca 25-30 secunde.Ceva idei/scheme/sfaturi? Link spre comentariu
bercioiu Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 DRL-ul se poate modifica? Ce schema ai folosit? Cea de aici de pe forum? Link spre comentariu
Vizitator FocusSAN Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Habar n-am de unde e schema. E cumparat DRL-ul. Probabil ca se poate modifica, dar nu stiu eu.Pe forum m-am uitat un pic fiindca initial am vrut sa mi-l fac eu, dar la momentul respectiv nu era nici o schema pusa la punct 100% si nu am mai tinut pasul cu ce s-a mai discutat :(Daca stiti vreo schema testata care poate face si functia asta, v-as fi foarte recunoscator. Link spre comentariu
bercioiu Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 uite-te peste topicul acesta, una din variante avea si optiunea care te intereseaza Link spre comentariu
Vizitator FocusSAN Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 M-am uitat pe topicul pe care mi l-ai dat (multumesc foarte mult pentru asta), dar nu s-a mai postat de mult timp si nu stiu la ce rezultate au ajuns cu montajele discutate (mai ales ca la un moment dat un membru se plangea ca si-a gasit masina cu farurile aprinse din senin).Exista la vanzare module de acest tip, dar mi-ar placea sa fie facut de mine decat cumparat.Inca incerc sa inteleg cu ce se mananca domeniul asta si un astfel de montaj (zic eu simplu) sper sa imi dea incredere si ceva satisfactie Link spre comentariu
bercioiu Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 Da, l-am citit si eu cu atentie, optiunea era sa stinga lumina progresiv, nu sa ramana aprinsa o peroiada de timp, cum intelesesem eu... Pai ce sa zic... putem incerca un proiect de genul asta... eu iti scriu softul si tu legi firele. Nu cred ca este mare lucru un PWM. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum