dancostea2002 Postat Septembrie 10, 2014 Partajează Postat Septembrie 10, 2014 ti-ai pus prb ca este defecta cheia in sine?in acest caz ,ce reprogamezi?i-ti pot oferi Carprog V6.8,daca tii neaparat. Link spre comentariu
nel65 Postat Septembrie 10, 2014 Partajează Postat Septembrie 10, 2014 eu am fost nevoit sa reprogramez cheia la un ford galaxy ,la reprezentanta .Ajunsesem sa iau si o alta inchidere cenrtalizata .dupa sfaturile unor meseriasi .Pana la urma a fost nevoie doar de reprogramarea cheii Link spre comentariu
liviumoldovan Postat Septembrie 10, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2014 Cheia se poate reprograma cu codul original. Cu un carprog se citește din ECU codul si apoi se programeaza cu carprogDomnule Dan problema cu cheia a apărut dupa ce am schimbat bateria din telecomanda. A fost lăsată telecomanda fara baterie vreo 2 ore .ziceți ca aveti car prog.in ce condiții il por avea? .Mulțumesc Link spre comentariu
alfabit Postat Septembrie 11, 2014 Partajează Postat Septembrie 11, 2014 (editat) sters ......... s-a reluat discutia la care am participat deja la inceputul anului vad ca tot aia discutam, eu am parasit discutia salutari ! Editat Septembrie 11, 2014 de alfabit Link spre comentariu
liviumoldovan Postat Septembrie 13, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2014 Va mulțumesc tuturor pt sprijinul acordat.problema mea sa rezolvat prin rescrierea chei cu un carprog.pt aceasta tin sa multumesc domnului ghitab. Funcționează la fel ca la inceput fara modificări sau immo off.subiect inchis Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum