alex mm Postat Iunie 25, 2006 Partajează Postat Iunie 25, 2006 .... pentru cei ,care nu au avut la indemana IRFP 240/9240 , am gasit o schema ,mai complicata ce-i drept, dar are toate detaliile constructive. Poate , intereseaza pe cineva? :naughty: :smt006 Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Iunie 25, 2006 Partajează Postat Iunie 25, 2006 Sal. Posteaz-o si tu, sa vedem despre ce e vorba...nu se supara nimeni. :supz: Link spre comentariu
alex mm Postat Iunie 25, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2006 ....oops , am uitat sa atashez schema , :smt006 Link spre comentariu
Vizitator kongo Postat Septembrie 2, 2006 Partajează Postat Septembrie 2, 2006 vreau si io schema romeo_corb Link spre comentariu
LostCell Postat Septembrie 2, 2006 Partajează Postat Septembrie 2, 2006 ca carte ii aia? Link spre comentariu
dalu Postat Septembrie 3, 2006 Partajează Postat Septembrie 3, 2006 ca carte ii aia? Omule , vad ca esti din Maramures :yawinkle: :yawinkle: . Vezi ca scrie in ungureste pe ea. Almanah Radiotechnica 1997. Gresesc @alex mm ??? Link spre comentariu
alex mm Postat Septembrie 3, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2006 ... da ,corect :yawinkle: in coltul ,din stanga sus, scrie clar RT EK 97 . :weedman: Scuze de off topic..... :smt006 Link spre comentariu
bbg Postat Septembrie 4, 2006 Partajează Postat Septembrie 4, 2006 ....oops , am uitat sa atashez schema , :smt006In afara de ideea nastrusnica de a folosi operationalul, cu rol de DC servo, in calea de semnal - cu rezultate cel putin indoielnice referitor la calitatea reproducerii, mai apar cateva "scapari" conceptuale - care doar ruineaza raportul de rejectie al alimentarii:C10 ar trebui legat la ramura pozitiva, nu masaC13,14 ar trebui eliminate - sau eventual legate in paralel cu C20,21 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum