Cilibiu Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Salut tuturor.Am postat aici deoarece multi useri posibil sa aibe aceasta placa video dar sa nu arunce vreo privire pe la aria HARDWERE PC.Am nevoie de o poza a spatelui a unei placi video Nvidia 7900gt 256/256.Am un integrat lipsa si as vrea sa stiu daca poate cineva sa ma ajute.Daca exista cineva care are aceasta placa video rog sa zica ca sa pot semnala pe o poza facuta in ansamblu unde as vrea sa fie facuta poza. Mai mult ma intereseaza seria integratului, dar pe langa el am ceva componente SMD lispa, si as vrea sa stiu daca ma confrunt doar cu condesatori sau/si cu rezistente. Link spre comentariu
popa ionut Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 poate te ajuta cu ceva http://www.ixbt.com/video2/images/bfg-1 ... n-back.jpg http://www.ixbt.com/video2/images/ref/g ... n-back.jpg Link spre comentariu
Cilibiu Postat Decembrie 31, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Multumesc mult de poze, in a doua poza se vede cat de cat seria, dar cam greu de citit, este vorba de integratul U501 din stanga jos.O sa maresc si mai mult poza poate reusesc sa inteleg bine seria lui.Multumesc inca o data pentru aceste poze.Un an nou fericit tuturor.Ce inteleg eu ca scrie pe integrat este PA49Q55, ce sunt sigur ca srie e P?49?55, restul am cam apreciat ce ar fi. Link spre comentariu
popa ionut Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Acela este oscilatorul pentru cei 2 tranzistori Mosfet,Q501,Q502 care impreuna cu bobinele de pe fata formeaza niste surse de tensiune.Daca integratul este lipsa ori a fost defect mai mult ca sigur ai si acei tranzistori Mosfet cu probleme,din ce am cautat eu am gasit o discutie ca Bobina ce mica neagra in ferita se pune in scurt. poate te ajuta cu ceva http://www.overclock.net/t/563217/post- ... ds-here/30 Link spre comentariu
Cilibiu Postat Decembrie 31, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Bobina cea mica neagra se pare ca scrie pe ea 1R0, ma gandesc sa fie de 1Ohm? Ciudat find ca e prima oara cand vad pe bobina ca srie 1R0, o voi da jos sa o verific, si la fel si tranzistori, din ce stiu eu , cred ca am de unde sa iau deoarece am cateva placute de la bateri de laptop care folosesc trazistori gen, dar pana nu gasesc integratul nu are rost sa ma complic.Cum gasesc seria lui, si il gasesc si fizic, trec mai departe.Multumesc de aceasta informatie.O sa mai caut si pe acel forum sa vad daca mai gasesc ceva, dar cum vad eu se discuta la gramada.L.E am gasit seria integratului, este 6549CBZ sau mai exact ISL6549CBZ. Acum sa vad de unde il procur. Link spre comentariu
popa ionut Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 ai reusit sa descifrezi integratul ISL6549 m-am uitat ca am niste placi de laptop si ceva video dar nu au acel integrat. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Decembrie 31, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Da dar se pare ca in Ro nu ai de unde sal il iei.Sa sper ca are cineva de pe aici de pe forum. Link spre comentariu
briobit Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 poate AICI ? Link spre comentariu
Cilibiu Postat Decembrie 31, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Vad bine sau scrie 1PCS LCD PWM Controller , posibil sa se gaseasca si in LCD-uri?Daca nu gasesc aici, voi face comanda pe ebay. Link spre comentariu
popa ionut Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Are aici http://shop.euras.com/detailsseite.php? ... &thispage= Link spre comentariu
Cilibiu Postat Decembrie 31, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Pai cam acelasi pret lam oferit eu la mana a doua.Si poate nu astept pana la 3 saptamani. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum