mariantoader82 Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Buna seara! Ci din bv STV 9302A ,ci TPV 56A1125-531 se vede ca in poza de mai jos. Am schimbat toti condensatorii din bv si sursa dar nici o schimbare .Pe ci din bv are unele tensiuni dar nu stiu daca sunt corecte ,pentru ca nu am schema si nu stiu ce sasiu este.Un pic de ajutor ar prinde bine, multumesc! Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Ia vezi nu ai un Mosfet gen IRFZ44 sau asemanator bubuit pe comanda Est-Vest ? Am avut si la serviciu un defect asemanator, comprima imaginea.Se vede prost in poza ta, puteai sa faci o poza mai clara din fata, nu profil. Link spre comentariu
mariantoader82 Postat Decembrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Am verificat Mosfet-ul este in regula. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Ai schimbat cumva poza, cred ca initial era postata gresit, rotita , vad ca totusi nu e deschis bine pe verticala.Integratul BV l-ai schimbat ? Uite un link despre Davio, poate te ajuta cumva elektrotanya.com/...davio.../download.html Link spre comentariu
mariantoader82 Postat Decembrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Integratul din bv nu l-am schimbat pentru ca nu am altul si imaginea se vede decit de la jumatatea ecranului in jos. Link spre comentariu
mariantoader82 Postat Ianuarie 19, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Am schimbat si circuitul integrat bv am pus TDA8172 ,precum si cele trei IRF 630 din comanda est-vest.Defectul persista in continuare. Link spre comentariu
mariantoader82 Postat Ianuarie 5, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2015 Revin cu acest monitor ,am gasit un sasiu identic de piese si am schimbat STV--ul din bv precum si oscilatorul de cadre si linii STV9118. Defectul se prezinta la fel ca prima data ,va rog daca mai aveti vreo ideie,multumesc! Link spre comentariu
neculavasile Postat Ianuarie 5, 2015 Partajează Postat Ianuarie 5, 2015 in final cadre ai o dioda intre doi pini ,nu stiu exact ca nu am schema ,schimb-o Link spre comentariu
mariantoader82 Postat Ianuarie 5, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2015 Am schimbat acea dioda ,intre pin 2 si 6 ,nici o schimbare,multumesc! Link spre comentariu
K1nderu Postat Ianuarie 5, 2015 Partajează Postat Ianuarie 5, 2015 Condensatorul de 100uf l-ati schimbat inainte sa inlocuiti integratul? Link spre comentariu
mariantoader82 Postat Ianuarie 5, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2015 Condensatorii au fost primele piese care au fost verificate (inlocuite) atit din sursa cit si din bv,cit despre condensatorul de 100yf pe ambele sasie se afla un condensator de 47yf in pin 6,multumesc! Link spre comentariu
neculavasile Postat Ianuarie 6, 2015 Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 vezi deflexia si eventual daca are cond pe iesire Link spre comentariu
mariantoader82 Postat Ianuarie 6, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 In locul condensatorului de 47 uf de pe pin 6 STV am pus unul de 100uf si cu toate ca dioda dintre pin 2 si 6 da bine la masuratoare si o mai schimbasem odata am pus alta . Acum monitorul functioneza corect,multumesc mult tuturor pentru ajutorul acordat! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum