Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MONITOR DAVIO VM7FRDA-E33

mariantoader82

Postări Recomandate

Buna seara! Ci din bv STV 9302A ,ci TPV 56A1125-531 se vede ca in poza de mai jos. Am schimbat toti condensatorii din bv si sursa dar nici o schimbare .Pe ci din bv are unele tensiuni dar nu stiu daca sunt corecte ,pentru ca nu am schema si nu stiu ce sasiu este.Un pic de ajutor ar prinde bine, multumesc!

post-58805-139829549788_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mariantoader82

8

• validae

2

• neculavasile

2

• K1nderu

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ia vezi nu ai un Mosfet gen IRFZ44 sau asemanator bubuit pe comanda Est-Vest ? Am avut si la serviciu un defect asemanator, comprima imaginea.Se vede prost in poza ta, puteai sa faci o poza mai clara din fata, nu profil.

Link spre comentariu

Ai schimbat cumva poza, cred ca initial era postata gresit, rotita , vad ca totusi nu e deschis bine pe verticala.Integratul BV l-ai schimbat ? Uite un link despre Davio, poate te ajuta cumva elektrotanya.com/...davio.../download.html

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Revin cu acest monitor ,am gasit un sasiu identic de piese si am schimbat STV--ul din bv  precum si oscilatorul de cadre si linii STV9118.

Defectul se prezinta la fel ca prima data ,va rog daca mai aveti  vreo ideie,multumesc!

Link spre comentariu

Condensatorii au fost primele piese care au fost verificate (inlocuite) atit din sursa cit si din bv,cit despre condensatorul de 100yf pe ambele sasie se afla un condensator de 47yf  in pin 6,multumesc!

Link spre comentariu

In locul condensatorului de 47 uf de pe pin 6 STV am pus unul de 100uf si cu toate ca dioda dintre pin 2 si 6 da bine la masuratoare si o mai schimbasem  odata  am pus alta .

Acum monitorul functioneza corect,multumesc mult tuturor pentru ajutorul acordat! 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări