Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AJUTOR - FAULT mode CROWN XS1200

Postări Recomandate

Vad ca am fost inteles gresit.Pana acum am descarcat mai multe scheme pe diverse site_uri.

Pe unul au fost sterse dupa 10 zile , la altul la care vreau sa fac trimitere apare "site.ro/..." , ... si cum m'am cam saturat de cooperativa ... munca in zadar , am apelat la aceasta formula - "Daca vrei schema , lasa mail in PM".

Daca moderatorii sunt vexati de aceasta formula , in loc sa'mi stearga postarile , sa'mi ceara schema si s'o posteze unde vor.Eu sunt satul de ... astfel de experimente.

Daca'mi este permisa o propunere, marirea spatiului de descarcare , sau infiintarea unei rubrici dedicata documentatiilor cu trei subgrupe : TV , AUDIO , ELECTROCASNICE , unde sa fie centralizate toate schemele si sa nu se mai piarda ca data trecuta.Ma refer la schemele care nu se gasesc pe site_urile de specialitate (eserviceinfo , elektrotanya ...).

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Am reusit sa imi fac timp sa scot piesele arse, am curatat putin radiatarele de pasta termica

am facut poze la ce a fost ars si lipseste , mai putin acel tranzistor , care erau intre cele 2 rezistente

- mai este o rezistenta langa radiator, dar cand s-a incalzit a ars cablajul si nu scrie cat R este.

http://s7.postimage.org/mbqvr5ror/DSCN3760.jpg

http://s4.postimage.org/ryw4vjbx9/DSCN3761.jpg

si reiese R119 - 56 ohm , R120 56 ohm , si tranzistorul ar fi BF423

M-am uitat la celalant canal pentru rezistenta accea care nu se vede cat e , am facut o poza

http://s3.postimage.org/3kavr5tc3/DSCN3764.jpg R231 , cea arsa ar trebui sa fie R131 - 100 ohm

Link spre comentariu

Buna ziua , daca d-voastra nu sunteti dispus sa ajutati comunitatea forumului ,asta nu inseamna ca ceilanti colegi de forum fac acelasi lucru.am inteles ca d-voastra dati sfaturi sau ajutati doar contra cost ! ........si sunt increzator in OAMENI, in colegi de pe forum , pentru asta a fost realizat elforum.

Link spre comentariu

Ai inteles complet gresit . Nu te mai avanta in presupuneri , altfel vei " repara " pana cand iesi la pensie !Eu am formulat o simpla concluzie in urma analizei posturilor din acest subiect . Nu ma ( mai ) ocup de service ! Nu vand componente electronice si nu am interese materiale sau de alta natura pe forum !Am incercat sa ajut comunitatea forumului cu mult mai mult decat iti poti tu inchipui ....sper ca am reusit ceva , ceva . Uita-te unde sunt deschise majoritatea posturilor mele si ai sansa sa te lamuresti ...Mai bine ai pune mana si ai invata electronica , iti va folosi in viitor , chiar daca pentru inceput nu vei reusi decat sa strici mai rau acel amplificator...La nivelul actual de cunostiinte pe care le posezi , sfaturile pe care le-ai putea primi nu au cum sa-ti fie de folos .Oricum iti doresc mult noroc si nu uita sa reglezi curentul de repaus corespunzator , acolo e buba :) !

Link spre comentariu

Daca rezistenta aia e prajita cu tot cu inscriptionarile de pe cablaj nu e o problema grav, mai trebuie sa urmaresti traseele si logicEu stiu ca e usor sa citesti ce scrie in dreptul ei si apoi sa o identifici pe schema, dar in cazul tau nici aia nu se mai vede si atunci o iei logic si vezi de unde pleacaCa exemplu, urmaresti din ce pin al carui tranzistor pleaca un terminal al acelei rezistente si unde se opreste celalalt terminalDepanarea nu merge facand poze la celalalt canal si comparand asa la plesneala, ai schema electrica, deci e ca si rezolvata treaba altfel eu iti recomand sa nu mai experimentezi aiurea ca risti sa il bubui bine de tot

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Mai bine incerci sa schimbi statia cu totul,e mai avantajos asa zic eu,decat sa schimbi piese cu pumnii poate o strici mai rau,ca ,la ce tranzistorii sunt acum pe piata de la 0,5lei pana la 2 lei merg garantat pe termen lung :da si te lasa cand iti e lumea mai draga :dans:

Recomandarea mea : Mergi la un service cu el pana nu este prea tarziu ,poate il vedem pe la vanzari curand :freaza:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări