Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Impartire conexiune internet

costy

Postări Recomandate

Imi cer scuze daca probabil s-a mai discutat.

Deci am o conexiune la internet de la rds tip PPOE . CUm impart conexiunea asta la 2 pc-uri

Din cate mi-am dat seama ca sa nu depinda calculatoarele unul de altul ar trebui sa folosesc un router .

Mai exista vreo alternativa?

Ce router sa cumpar? ar fi bine sa fie si wireless ca mai am si un laptop si nu strica sa fie si wireless daca tot cumpar router acum.

Vad ca asta e destul de popular

Am inteles ca unele fac figuri cand folosesc torenti .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• costy

3

• adicontakt

3

• validae

1

• worker

1

Top autori în acest subiect

solutia simpla si comoda este routerul.e un router popular. eu de regula folosesc/vand edimax.cel mai bine citeste review-urile de acolo de pe emag.pretul pentru un router wireless este destul de mic asa ca se meritape net se gasesc destule tutoriale de configurare.Referitor la torenti nu stiu ce sa zic ca nu folosesc asa ceva.Succes!!!

Link spre comentariu

D-link DIR 615 este pret decent si usor de configurat. Linksys este ceva mai complex ca si posibilitati de configurare (nu cred ca le vei folosii vreodta)Intai intreaba la RDS daca poti monta router. uneori acest lucru nu este posibil.

Link spre comentariu

nu e vorba de configurari la linksys , e vorba ca , cu celelalte imi limitau viteza de descarcare plus ca la edimax cand incepea sa se incalzeasca mai ales vara baga de-a disconecturi de te saturai , pana la urma i-am bagat cooler pe procmenu poate e mai stufos la lynksis dar cele de baza sunt la fel ca la toate , spre ex conexiunea pppoe cum se face sau port forwardul

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări