costy Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Imi cer scuze daca probabil s-a mai discutat. Deci am o conexiune la internet de la rds tip PPOE . CUm impart conexiunea asta la 2 pc-uri Din cate mi-am dat seama ca sa nu depinda calculatoarele unul de altul ar trebui sa folosesc un router . Mai exista vreo alternativa? Ce router sa cumpar? ar fi bine sa fie si wireless ca mai am si un laptop si nu strica sa fie si wireless daca tot cumpar router acum. Vad ca asta e destul de popular Am inteles ca unele fac figuri cand folosesc torenti . Link spre comentariu
worker Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 solutia simpla si comoda este routerul.e un router popular. eu de regula folosesc/vand edimax.cel mai bine citeste review-urile de acolo de pe emag.pretul pentru un router wireless este destul de mic asa ca se meritape net se gasesc destule tutoriale de configurare.Referitor la torenti nu stiu ce sa zic ca nu folosesc asa ceva.Succes!!! Link spre comentariu
costy Postat Decembrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2012 mda, pe un alt forum vad ca unii au avut probleme cu modelul asta , probleme nerezolvate de vreun update firmware , la ce noroc am eu , precis nimiresc unul deala Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 cumpara-ti un linksys si nu o sa ai probleme (am avut si edimax si tplink si konig si mi s-au parut slabe toate) Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Eu am luat un Tenda W311R+ wireless si merge brici, am dat 90 lei pe el la Altex Link spre comentariu
iulianpry Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 D-link DIR 615 este pret decent si usor de configurat. Linksys este ceva mai complex ca si posibilitati de configurare (nu cred ca le vei folosii vreodta)Intai intreaba la RDS daca poti monta router. uneori acest lucru nu este posibil. Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 nu e vorba de configurari la linksys , e vorba ca , cu celelalte imi limitau viteza de descarcare plus ca la edimax cand incepea sa se incalzeasca mai ales vara baga de-a disconecturi de te saturai , pana la urma i-am bagat cooler pe procmenu poate e mai stufos la lynksis dar cele de baza sunt la fel ca la toate , spre ex conexiunea pppoe cum se face sau port forwardul Link spre comentariu
costy Postat Decembrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2012 cunostiinele mele de retelistica tind vertiginos spre zero dar in afara de a sharui conexiunea nu am nevoie.Ar fi frumos un linksys, ce model ai adi? Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 http://www.emag.ro/kit-wireless-n-links ... EJJV2BBBM/ asa s-a vandut la vremea lui cu tot cu stick pt wireless , routerul simplu este modelul http://www.emag.ro/router-wireless-link ... E3RB2BBBM/ http://homesupport.cisco.com/en-us/supp ... rs/WRT120N Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum