Vizitator nicu26 Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Am o masina de spalat Whirlpool FL5083 .Poate sa imi spuna cineva de ce nu imi ia detergentul din sertar si ce asi putea face sa rezolv problema.Va multumesc. Link spre comentariu
popa ionut Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Sa nu aveti detergent intarit ori lipit pe furtunul care duce in cuva de la tavita,verificati furtunul acela. Link spre comentariu
Vizitator Sicu Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Verifica daca apa vine cu suficienta presiune si pasul doi trebuie vazut daca se misca stutul pe care intra apa in momentul cand invarti de programator. e posibil ca apa sa nu fie dirijata in compartimentul cu detergent Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Mai mult ca sigur s-a intarit detergent in cutiuta !Daca n-ar fi asa scump as folosi doar din cel lichid! :cry: Link spre comentariu
Vizitator nicu26 Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Am rezolvat defectiunea. Stutul pe care intra apa in momentul cand invarti de programatorul nu era in pozitia in care sa dirijeze in compartimentul cu detergent .Am remediat foarte sipmlu, am luat capacul de sus si deasupra sertarului este un ac din plastic care l-am mutat spre dreapta si stutul a revenit in pozitia in care dirijaza in compartimentul cu detergent. Azi am spalat cu masina si mi-a luat tot detergentul din sertar Mentionez ca aceasta defectiune a aparut din vina mea, cu ceva timp in urma am avut ceva probleme cu programatorul si am desfacut programatorul si l-am dus la un coleg si mi la facut,iar la montare acel ac nu l-am pus in pzitia in care a fost. Dragi mei fiti atenti nu faceti greseala pe care am facuto eu, va multumesc tuturor pentru sfaturi si va doresc un nou an fericit plin de bucuri si multa sanatate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum