Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Indentificare reparatie receiver Nakamichi

Vizitator mircea87

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

2

• popa ionut

1

Top autori în acest subiect

Sincer eu nu vad sa fii fost ceva schimbat la el,pare totul ok si de fabrica.Se observa refacerea unor lipituri dar piesele nu au fost schimbate din faptul ca au piciorusele indoite pe placa cum a fost asamblat din fabrica.

Link spre comentariu
Vizitator mircea87

totusi de ce este zona aia asa neagra acolo,doar de la incalzire excesiva datorata functionarii? transformatoarele alea arata ok?.Cand este miscat cat de putin butonul de variable loudness se aude un fosnet in boxa din dreapta si pe canalul A si pe B.

Link spre comentariu

Da, e încingere exagerată carbonizarea aceea. Se poate scăpa de ea, modificînd unele piese, ca rez serie cu releul, trz de pe lîngă cu unii mai forţoşi, care vor merge mai reci... etc.Foşnetul e datorat unui cond electrolitic cu pierderi din calea de semnal, adică prost.Sincer, piesele utilizate sînt banale, ptr numele firmei ar fi meritat unele mai bune.

Link spre comentariu
Vizitator mircea87

Aveti idee cat ar costa reparatia? am mai observat ca are foarte predominant bass-ul,chiar si oprit din tone control,mediile nu prea se aud si inaltele tot asa cam incet.Va referiti cumva ca are piesele banale pt un nakamichi,adica alte modele au piese si circuite mai bune sau ca are piesele inlocuite cu altele mai slabe? Este model statis si din cate intelesesem trebuia sa fie ceva mai impresionant....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări