Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

grundig t21-9250/t4

Postări Recomandate

Are cineva schema de la televizorul asta? Are un defect prin zona transformatorului de linii, am gasit o gaura cat casa poporului in placa, si trasee arse. Ceva a luat foc acolo probabil de la vreo descarcare...Multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mircea65

5

• naetv

3

• moro

2

• misuraelectronic

1

Top autori în acest subiect

Despre grunding t21-9250 , eu nu am gasit nimic - in cataloage cu echivalente tip tv-sasiu nu este dat decit grunding t21-6210 in diferite variante cu acelasi sasiu , cuc 400 .Daca nu este asta , spune ce integrate are prin el , in caz ca nu scrie pe eticheta de pe spate si sasiu cuc xxxxPina atunci : Grunding CUC 400

Link spre comentariu

Din pacate nu este acea schema/sasiu.Circuitele integrate pe care le are televizorul asta sunt asa:PCA84C641P/068SAA5254TDA1013BHEF4053BPTDA4665TDA8395PSi pe tuner scrie MTM-4045N 20793430

Link spre comentariu

Nu ai spus ce jungla , cadre , sursa are , dar din ce spui seamana cu GRUNDIG_GR1450 , diferenta - doar procesor cu posibilitatea de a lucra cu teletext . Grundig nu prea a lucrat cu pca ca procesor , se pare ca nu este facut de ei .

Link spre comentariu

nu ca NU PREA ...grundig-ul nu a lucrat niciodata cu procesor pca... :da aceste sasie sint niste piraterii ordinare care nu au avut niciodata nimic nici in clin , nici in mineca virgula cu firma grundig...! cine stie pe ce vapor au fost asamblate... :rade:

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

cel mai aproape este sasiu MD3795VT-MEDION asa cum bine a spus dl. Dan, cel putin partea de alimentare este identica cu cea din tv. Acum problema mea este in sursa-in orice punct masor tens. am 310v inclusiv primar choper, iar in secundar nimic. Am schimbat c508 si c509, iar celelalte piese sunt verificate, inclusiv cei 3 tranz BC..si 2SD1431, insa sursa nu scoate nimic in secundar. Va rog niste sfaturi.cu stima!

Link spre comentariu

cred ca asta poate fi schemaGRUNDIG GR1460TX si foarte aproape ,dar alte notatii GRUNDIG GR1450 TV Dera bine daca spuneati - pe linga sursa si procesor - ce jungla si bv areR514 - 330K/1W este verificata ? cu un pin scos ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări