Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Stergatoare Aerotwin pentru Multivan T4

dragon82

Postări Recomandate

Mi-a adus cineva un set de lamele de stergatoare Aerotwin pentru Multivan T5.

http://imageshack.us/photo/my-images/593/2464666722975131700700.jpg/

Eu am Multivan T4 si am altfel de brate de stergator,adica cu prindere a lamelei normala.Lamelele astea Aerotwin ar avea nevoie de brate de stergatoare ce sa se potriveasca la ele.

Intrebarea e daca bratele pentru lamelele Aerotwin se potrivesc de la T5 si la T4?

Cum gasesc modelul potrivit de brate pentru ca am vazut ca sunt mai multe modele si nu prea am timp de colindat prin magazine cu lamelele dupa mine.

Multam!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dragon82

3

• bercioiu

2

Top autori în acest subiect

Te duci la orice magazin de "piese auto import" si comanzi bratele, nu ai sa le gasesti "pe stoc" niciodata, nu sunt niste piese vandabile. Problema este cu identificarea...Nu stiu daca au fost montate pe T4 din fabrica tipul acela de stergatoare. Banuiesc ca sunt diferite stanga-dreapta, Nu ar` trebui sa difere de la T4 la T5, dar mai stii? Daca reusesti sa treci la tipul acela de stergatoare realizezi un lucru foarte bun! Iti garantez eu ca daca sunt originale, cel putin doi ani uiti de lamele de stergatoare. Eu in locul tau m-as ruga de un vecin cu un T5 sa ma lase sa-i scot un brat de stergator s-l probez la mine.Succes!

Link spre comentariu

Tocmai de asta vreau sa fac "upgrade-ul" la stergatoare,ca tot le am lamelele,sunt noi si am auzit ca sunt bestiale fata de stergatoarele standard.Ma gandeam ca nu se potrivesc pe axul ala de prindere...O pereche de brate originale second ma ajunge 300 ron!Nu stiu cat ajunge o pereche in magazin.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări