Vizitator IonutVoinea Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 ....ramai pe Sony SS-F6000.Daca vrei tot alte panarame de acelasi nivel cu amplificatoru, daca vrei ceva mai bun poti cumpara cele recoamndate mai sus yamaha, heco, magnat. Lucru asta depinde de tine daca in timp o sa iti doresti ceva mai bun.Hai sa iti explic si tie, am mai facut-o cuiva, dar...se pare ca nu ma exprim corect:am receiverul ala(bun, rau, vechi, nou...treaba lui...) pe care as vrea sa merg cu un set de boxe stereo, la care sa ascult niste muzica ok in banii aia!!! Daca cineva poate sa ma sfatuiasca, bine, daca nu, sa lase pe altii!!! aveti atatea hectaree de internet sa va descarcati frustrarile, frate, lasati topicul asta! Cuvinte de genul "panarame" nu au cce cauta intr-un sfat. Gandeste-te o secunda ca ai un produs(de vanzare, dar in mintea ta) bun, testat de tine si care stii ca e bun si se potriveste cu ce am eu deja si vrei sa mi-l vinzi... Am cerut doar ajutor, nu un motiv de cearta... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 1. Am amplificatorul Sony STR-DG510, de 4 ani, cu toate boxele Sony posibile, din perioada respectiva... l-am testat in toate modurile posibile, inclusiv pentru sonorizari de petreceri, cu boxe foarte performante. 2. Am amplificatorul Onkyo, cel din comparatie, de 3 ani. Au fost puse fata in fata... Am spus foarte clar, amplificatorul tau nu se preteaza unor incinte, sa zicem mai scumpe de 1000 lei, pentru ca nu prezinta calitati deosebite. Nu se justifica achizitionarea unor boxe de 1500-2000 ron, pentru ca sunt slabe pentru o alegere ulterioara de 2000-3000 ron, pentru un amp. Recomandarea mea, raportat la piata actuala de produse noi, a fost Sony SS-F6000... Eu cred ca ti-am dat un sfat foarte bun, din care tu ai inteles ce-ai vrut. Ca atare, acum regret ca m-am amestecat in discutie. Cuvantul "prost" (daca te-a deranjat), a fost folosit generic, si nu era nici pe departe la adresa ta. Nu mi-as permite in veci asa ceva, nivelul nu-mi permite. Eu ti-am raspuns foarte frumos, la obiect, am incercat sa te ajut, si sa iti ofer niste informatii care sa-ti fie de folos. Eu am inteles notiunea de putere, din liceu... Eu zic sa ai mare grija la modul in care-mi vorbesti! Parerea mea... Si cu asta, ma retrag din discutie!!! Iti voi retine ID-ul, si nu-ti voi mai raspunde niciodata, pe acest forum... Link spre comentariu
Luca Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Eu ti-as recomanda in ordinea urmatoare din punct de vedere al calitatii audio:1 Yamaha NS-5552 HECO Victa 7013 Magnat Monitor Supreme 1000/20004 Sony SS-F6000 Link spre comentariu
tomalex Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Salut! Eu ti-as recomanda sa mai astepti si alte pareri... nu te grabi sa iti iei Yamaha sau Monitor Supreme 2000 si sa constati ca nu ai cu ce le ''canta'' preferabil ss-f6000... Off: Daca ai fi citit mai multe postari ale lui ''nomikos'' ai fi vazut ca nu e rau intentionat ci doar asa e stilul lui, direct si cred ca ti-a dat sfaturi pertinente... oricum, ar fi bine sa si asculti inainte sa cumperi ceva, altfel o sa sfarsesti, dupa cum zicea cineva in alt topic. : ''fericitul posesor al unor aparate scumpe , dorite de altii'' Succes si sper sa faci o alegere care sa-ti placaOff2: inainte sa asculti sfatul vreunui user de pe aici mai arunca un ochi si la alte posturi de-ale lui... o sa iti sai seama cam ce ''ii poate pielea'' Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 IonutVoinea N-are nimieni nimic cu tine, daca esti o fire care se ataca repede e posibil sa nu fie locul potrivit pentru tine Asa cum ti-a zis si userul tomalex daca mai citeai posturi pe aici observai ca useri ca nomikos vor sa ajute chiar daca de multe ori nu iti dau raspunsuri scurte si la obiect, omul vrea ca tu sa intelegi mai bine cum sta treaba cu fenomenele astea, asa ca citeste cu atentie, ai rabdare si cu siguranta nu vei fi dezamagit Link spre comentariu
Vizitator IonutVoinea Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Eu ti-as recomanda in ordinea urmatoare din punct de vedere al calitatii audio:1 Yamaha NS-5552 HECO Victa 7013 Magnat Monitor Supreme 1000/20004 Sony SS-F6000Boxele 1,3 si 4 cred ca le pot testa asa: iau receiverul(bun sau rau...) cu mine pana un magazin unde mai cunosc un manager de raion, ceva si le testez(ata cat se poate in magazin). Insa Heco nu am vazut decat intr-un singur loc, unde nu cunosc pe nimeni. Aminteles ca ar fi nemtesti, dar nu stiu nimic despre ele... Link spre comentariu
Luca Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Da, HECO este o firma de boxe nemteasca foarte veche, se zvoneste ca a fost cumparata de Magnat. Sunt putin mai de calitate decat cele magnat monitor. Link spre comentariu
Vizitator IonutVoinea Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Da, HECO este o firma de boxe nemteasca foarte veche, se zvoneste ca a fost cumparata de Magnat. Sunt putin mai de calitate decat cele magnat monitor. Acum, ce sa iti zic? Parerile sunt tare impartite si despre Magnat... Pe mine inca nu m-a lamurit nimeni despre chestia asta cu "decat sa dai banii pe un Magnat, Sony sau Yamaha", la banii astia, sa mai ascult si altceva... CE??? un nume, un magazin, o idee...ca asta mi-as dori si eu sa imi spuna cineva: "bai habarnistule! du-te ma, acolo, asculta aia si cu aia si o sa fie ok", intelegi? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum